• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2021

10:30

Vučić objavio fantastičan snimak na Instagramu! Evo kako će izgledati fabrika vakcina!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Vučić objavio fantastičan snimak na Instagramu! Evo kako će izgledati fabrika vakcina!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić položiće danas kamen temeljac za izgradnju fabrike za proizvodnju vakcina kineske kompanije "Sinofarm", a uoči obeležavanja početka gradnje, podelio je na svom instagram profilu snimak na kojem se vidi kako će izgledati buduća srpska fabrika vakcine

 

- Danas u 12h zajedno sa našim prijateljima iz UAE i NR Kine polažemo kamen temeljac za našu novu fabriku vakcina! Živela Srbija - napisao je Vučić. 
 

 

Inače, fabrika za proizvodnju kineskog Sinofarma gradi se uz zajedničko ulaganje Srbije, Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
žare

pre 2 godine

Ova fabrika će doneti Srbiji primat u svetu jer je jedna od retkih država koja proizvodi čak dve vakcine.

žare

pre 2 godine

Bravo za novi privredni bum i primat u ovakvoj proizvodnji.

Biljana

pre 2 godine

Velika je čast što je Srbija dobila pravo da proizvodi više vrsta vakcina pa ćemo uz Sputnjik proizvoditi i Sinofarmovu vakcinu,ovo je dokaz velikog poštovanja i poverenja koje ove dve značajne države na globalnom nivou imaju u našeg predsednika i našu zemlju

kraj partije je blizu

pre 2 godine

Vođa i njegova načna fantastika... Hoće li biti parking za leteće automobile blizu fabrike vakcina, i koliko će daleko biti stanica metroa?

Petar

pre 2 godine

Srbija ce uvek napredovati, i u ovako teskim situacijama, sa svim ovim, u teskoj borbi za virusom. Bravo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17