• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2021

15:23

Vuletić na najprljaviji način blati ime Aleksandra Vučića

Politika

Vuletić na najprljaviji način blati ime Aleksandra Vučića

Podeli vest

O bilo kojoj vrsti “opštenja” Vladimir Vuletić bolje da ne progovara, jer izgleda zaboravlja da jedina definicija te reči koju on poznaje u svom vokabularu vezuje se za maloletnike i kažnjiva je zakonom, opskurna je, monstruozna i nedopustiva, poručila je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Sandra Božić, čije saopštenje prenosimo u celosti

 

"U međuvremenu, dok jede ćevape koje je pripremio glavni kuvar - njegov brat Velja, došao je na ideju da se kandiduje za predsednika Srbije. 

Međutim pored pedofilije koju zagovara, očito je da se njegov plan i program svodi na utrkivanje u tome kako da na najprljaviji način oblati ime Aleksandra Vučića. Pretpostavljam da na ovaj način pokušava da se što bolje dodvori kako bi na Đilasovoj platnoj listi zauzeo što višu poziciju. Ako se uporedi način na koji pokušava da prigrabi pažnju Đilasovih medija, ne bi me čudilo da ga opozicija proglasi i zajedničkim kandidatom - jer boljeg nemaju. Slični se privlače, te ćemo pored osvedočenih lopova, lažova, narkomana, zlostavljača sada imati i pedofila koji se pored maloletnika sladi ljudskim ćevapima. I u pravu je zato kada kaže, i tu jedino mogu da se složim s njim, Rimljani su imali sreće “a mi, ipak, ne”. Svakako, čekamo prvi zimu da vidimo da li ćemo opet gledati Vuletića kako se (sa očigledno smanjenom uračunljivošću) valja u snegu.

Ovakvi nastupi i medijski prostor koji se daje opskurnim ličnostima, samo je dokaz da će politička kampanja Đilasovih novčića za potkusurivanje, biti sve prljavija. Sve to ne može da umanji rezultate koje je Aleksandar Vučić ostvario u prethodnih 10 godina, kao ni one rezultate za koje se svakodnevnim radom svi mi iz Srpske napredne stranke borimo".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
žare

pre 2 godine

Vuletić nije džabe bio pripadnik Veljine grupe.

žare

pre 2 godine

Vuletić je bneviđeno zlo i nije mi jasno kako je pored svega još na slobodi

Hahaha

pre 2 godine

Jedan te vucic,pa zar on nema sam usta da odgovara "navodnim napadima"od opozicije.Ako se baviš tom politikom koju on vodi,pa valjda nisi zaboravila sta je on pričao dok je bio sa radikalima?Ili aha vas pamćenje dobro služi.Kaze ona stara poslovica"kako praviš mesto,tako ćeš da legnes".Ali prestanite da zamarate ljude sa takvim glupostima.

Ana

pre 2 godine

Vuletić je svojim delima pokazao šta je i ko je...

Ana

pre 2 godine

Vuletiću je bolje da ćuti, nisu mu dela nikakva da bi imao pravo da nešto pametuje!

Vojkan

pre 2 godine

To što radi Vuletić samo govori o njemu koliko je loš i pokvaren čovek.

BOŽIĆ: ĐILAS PLANIRA SILOM I KRAĐOM DO VLASTI
Politika

BOŽIĆ: ĐILAS PLANIRA SILOM I KRAĐOM DO VLASTI

Shvatajući da nikada neće legitimno dobiti podršku građana Srbije, osvedočeni lopov planira u svom maniru silom i krađom do vlasti! I to otvoreno priznaje, izjavila je Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, čije saopštenje vam prenosimo u celosti:

05.09.2021

15:32

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija