• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.09.2021

14:44

BOŽIĆ: ĐILAS JE NAJVEĆI LOPOV U ISTORIJI OVOG NARODA

Politika

BOŽIĆ: ĐILAS JE NAJVEĆI LOPOV U ISTORIJI OVOG NARODA

Podeli vest

Mogu da se složim u jednom sa Draganom Đilasom, njegove konferencije za novinare jesu jedinstvene. Kada na konferencijama ne besni na novinare i odbija da odgovori na njihova pitanja, usamljen je slučaj u svetu politike da se tajkun, lopov i zlostavljač slobodno bavi politikom i praktikuje je otvoreno samo sa jednim ciljem, da pokaže koliko je još sposoban da poharači i pokrade džepove građana i definiše sebe kao jedinstvenog i najvećeg lopova u istoriji ovog naroda

 

Ovo je izjavila Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodna poslanica, čije saopštenje prenosimo u celosti:

"U pravu je Dragan Đilas i kada se žali na broj strana koji mu posvećuju novine i broj sati koji mu posvećuju televizije. S obzirom na sve malverzacije, tajne račune, neodgovornu politiku zalužuje mnogo, mnogo više prostora u svim medijima. I kada kaže da Srbija nije jednako Vučić - sigurno misli na devastiranu i ekonomski posrnulu Srbiju s kraja njegovog i mandata koterije kojom upravlja. Zahvaljujući pravnoj i slobodnoj državi za koju se svi mi iz Srpske napredne stranke borimo, moguće je da se iznose različite neistine u đilasovim medijima; a koje imaju isključivo za cilj da stvore atmosferu linča predsednika Srbije. Svedoci smo sve češćih napada koji postaju sve prljaviji kako se bliži početak predizborne kampanje - zna štetočina Đilas da je državna kasa ponovo puna i da će, ukoliko dođe na vlast, opet imati priliku da višestruko uveća svoje račune na egzotičnim destinacijama.

Za gotovo sve što se tiče Đilasa i njegova lopovska ekipa ima dvostruke standarde. Njemu je dozvoljeno da bez prekida monstruozno napada decu Aleksandra Vučića, ugrožava im integritet i bezbednost, vodi brutalnu kampanju laži i uvreda predsednika Srbije, dok s druge strane, licemer, ne može da se obuzda kada mu nezadovoljni građani na ulici viču da je lopov. Međutim jedno je sigurno, može da podnese i 1.500 tužbi, to neće promeniti mišljenje građana Srbije koji znaju gde se nalazila Srbija u vreme njegove interesne grupe i plaćenika sa platne liste njegovih privatnih firmi.

Poslednji u nizu napada koji traje uporedo s napadima iz inostranstva na vitalne interese Srba, pokazuje da je Đilas spreman i na pakt s đavolom samo da se vrati na državne jasle i dovrši posao uništavanja Srbije. To mu neće proći, a građani će to jasno pokazati na izborima koji slede".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sofija

pre 2 godine

Човек који свом жели зло ,а хоће над њима да влада

ORLIĆ: ŽUTI TAJKUN DRAGAN ĐILAS POTPUNO IZGUBIO KONTROLU NAD SOBOM
Politika

ORLIĆ: ŽUTI TAJKUN DRAGAN ĐILAS POTPUNO IZGUBIO KONTROLU NAD SOBOM

Žuti tajkun Dragan Đilas potpuno je izgubio kontrolu nad sobom. Svaki dan bliže izborima za dokazanog lopova i patološkog lažova predstavlja novu planinu stresa, besa i frustracije, pa više nije u stanju ni jednu jedinu rečenicu da sastavi, a da njom ne upropasti – samog sebe, izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke, Vladimir Orlić

13.09.2021

14:25

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17