• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.09.2021

18:30

Vučić: Albanci vide Milana Radoičića iza svakog drveta, vidite kako su uplašeni, toliki junaci

printscreen instagram

Politika

Vučić: Albanci vide Milana Radoičića iza svakog drveta, vidite kako su uplašeni, toliki junaci

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je nakon Sednice Saveta za nacionalnu bezbednost o tome šta je najveći strah Albanaca na Kosovu i šta sve izmišljaju, odnosno čega se boje

Vučić je upitao za šta je Srbija sada kriva povodom novonastale situacije na Kosovu, a onda je konstantovao i da "Albanci na KiM imaju veliki strah od potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, te ga “vide iza svake kuće, toliki junaci sa strahom”.

"Sećate li se slučaja “voz”. Na tom vozu su bili oslikani srpski manastriri. To je bila strašna uvreda za albanski narod, taj voz nije stigao ni do 30 km od administrativne linije, ali su zato oni zauzeli sever KiM dugim cevima. Sećate li se ko je tada bio kriv? Naša strana. A kada oni nešto urade onda su krive obe strane. To je sušta istina i tako stvari stoje", rekao je Vučić.

Kako je naveo predsednik Srbije on je "prisustvovao svim tim razgovorima". 

"Ja sam se tog licemerja nagledao i ne mogu da se pravim da ga ne vidim. Napravimo jednom zauvek tu fusnotu, kada piše pozivamo obe strane to znači da oni štite svoje kosovsko čedo. Kada piše da smo mi krivi, to znači da će uslediti još žešći napad na Srbe. Kakva je krivica Srbije za ovo juče, šta smo to uradili? Jesmo povredili nekoga, jesmo li mi uperili snajperske puške u sve kuće na Gazivodama. Oni iza svake kuće vide Milana Radoičića, on im je iza svakog drveta. Vidite kako su uplašeni, toliki junaci, a takav strah imaju", dodao je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boja

pre 2 godine

Albanci junaci, a plaše se jednog čoveka. Zamislite šta bi bilo da ih je više takvih!?

Lazni Bot

pre 2 godine

Samo ti brani Srbe tako iz Beograda po drzavnim televizijama pa ih vise nece biti tamo.

Ksenci

pre 2 godine

Očigledno da njemu smeta onaj ko vodi Srbiju u bolju budućnost i bori se za bolju budućnost građana Srbije.

Ksenci

pre 2 godine

Vucic nije podlozan provokacijama koje dolaze iz Hrvatske, ma od koga one dolazile.

Ksenci

pre 2 godine

Zaista posle svega sto je predsednik uradio za nasu zemlju , nema sumnje da donosi naj ispravnije odluke

Ksenci

pre 2 godine

Dostojanstveno, kako i dolikuje našem predsedniku. Na uvrede se ne odgovara uvredama, a Milanović je baš nisko pao klevećući Vučića u Njujorku.

Zeljko

pre 2 godine

Frka, panika... Kad ne znaju šta će oni odmah nerede prave, to im je u krvi!

Pavle

pre 2 godine

Veliki junaci! Bravo predsedniče. Pravo u metu!

Vuk

pre 2 godine

Srpska lista ima ogromnu podršku na KiM,pa se zato i plaše. Ali,nasilje im nije rešenje njihovog problema.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17