• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.09.2021

20:45

PS: Tajkun Đilas udario i na majku Aleksandra Vučića

Tanjug

Politika

PS: Tajkun Đilas udario i na majku Aleksandra Vučića

Podeli vest

Pokret socijalista izražava gađenje povodom izrečenih psovki i uvreda na račun majke predsednika Srbije Aleksandra Vučića na tajkunskoj televiziji od strane uposlenika Dragana Đilasa

Zlobni i nevaspitani radnici Dragana Đilasa, uspeli su da u svojoj opskurnoj emisiji uvrede i Angelinu Vučić, ženu koja to ničim nije zaslužila. 

Još jednom smo imali priliku da vidimo Đilasovu demokratiju na delu koja se sastoji od vređanja starijih žena. 

Urlikao je i zavijao kada su njegova deca od strane građana čula da im je tata lopov, ali zato na svojoj tajkunskoj televiziji targetira decu Aleksandra Vučića i psuje Vučiću majku.

Za razliku od Đilasa i dva nekulturna mrzitelja, gospođa Angelina Vučić je čitav svoj radni vek provela obavljajući posao novinara na RTS-u, časno i profesionalno. 

Nas nekulturna Đilasova bagra ne iznenađuje, ali moramo da pitamo novinare RTS-a gde su sada da daju podršku Angelini Vučić? 

Zašto sada ne organizuju konferencije za štampu da osude uvrede izrečene na račun Angeline Vučić, kao što su u predsedničkoj kampanji zajedno sa Natašom i Vukom Jeremićem cmizdrili?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SNS talibani

pre 2 godine

Pa gde vođinu majku da pominju, krv ti jebem!? Zar ne znaju da je to najcrnje bogohuljenje , pominjanje familije doživotnog predsednika partije? SNS talibani su sad u amoku...

plakao sam kad je pala Sekurit

pre 2 godine

Zašto ne rešite problem partijskih neprijatelja kao u Severnoj Koreji, SFRJ, ili Pinočeovom Čileu? Posle možete da nađete nek druge partijske neprijatelje... Danilovi i Igorovi ortaci bi to sredili dok kažeš ćevap!

Sofija

pre 2 godine

Sramota!! Ljudi rečima mogu mnogo a najviše da pokažu ko su. Psovati nekome majku je nešto najbednije što neko može da uradi! Strašno!

nekonebitan

pre 2 godine

Gadno kad covek nije svestan svoje nesvesti. Kad nemas dusu onda nemas ni obraza.

Marijana

pre 2 godine

Prostak i ološ! Kada će više da ostavi porodicu predsednika na miru, a svoju čuva kao zmija noge!?

Ivana

pre 2 godine

Da sam cula da nesto normalno uradi pa da se zacudim.Ali ovo je njegovo pravo lice.

Ivana

pre 2 godine

Dal Djiki moze normalno nesto da uradi da kaze pa ne moze da je radio normalne stvari sad bi bio na vlasti.

Sanja

pre 2 godine

Đilasovci su odavno prešli sve granice dobrog ukusa!

Biljana

pre 2 godine

Do pojave Vucica kao predsednika, nikada do sada, od strane opozicije na racun jednog coveka nije izreceno toliko pogrdnih imena i nikada do sada na racun jednog coveka nije toliko satanizovana jedna porodica, pocev od majke, oca, supruge, brata, dece. Jezivo.

Dejan

pre 2 godine

Dragan Đilas nema ni stida ni srama kada na ovako nizak udarac, samo iz mržnje dozvoljava svojim slugama da vređaju Angelinu Vučić, koja im ništa na žao nije učinila. Sram da ih bude ukoliko oni znaju šta je sramota.

Dejan

pre 2 godine

Sramno je što se uvlači predsednikova majka ona žena nije kriva ni za šta. Đilas i njegovi mediji su dno dna.

Neca

pre 2 godine

Đilas vise nema stida ni obraza na koga udara!

Cvetkovic

pre 2 godine

Nisam neko ko izlazi na izbore ali ovo je stvarno veoma ruzno i bolesno, sta napadate majku predsednika drzave, kako vas nije sramota????

Jovo

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem koliko je Dragan Djilas nisko pao,da vredja jednu neduznu zenu,stvarno strasno...

Rade

pre 2 godine

Nije mi jasno zasto vise neko ne reaguje na klevete i uvrede Djilasa i njegovih ljudi.Udaraju direktno na porodicu,a to stvarno nema smisla.

Ranka

pre 2 godine

Đilas i nezna šta je majka. On zna samo šta su milioni evra. Valjda je i njega majka rodila. Nije kriva njegova majka što je on obični lopov koji je pokrao i obogatio se na račun običnog naroda. Sram ga bilo. Uhapsite ga više jednom. Lopovima je mesto u zatvoru. A TV sram vas bilo. Sloboda medija. Niko vas i negleda. Bljak.

Ranka

pre 2 godine

Đilas je odavno nula. Niko i ništa. Što pre shvati biće mu lakše. A te uvrede dolaze od nule, ali je sramno što i ta nula psuje majku i decu Vučiću. Ima i on majku i decu pa niko ih nije niti treba da pominje.

Verka

pre 2 godine

Pod hitno da se napravi revizija .Sudstva, Sudija i pravni sistem da zastiti sve gradjane Srbije.nema izuzetaka dosta je bilo izivljavanja.svi smo jednaki i niko nije zasticen.Narod Srbije treba da kaze DOSTA,

MILE

pre 2 godine

i to preko koga je udario na majku predsednika - preko Vidojkovića NARKOMANA I NEVASPITANOG indijanca

milica

pre 2 godine

Da li gospodin Djilas ima bar malo stida zasto proziva ljude koji mu nista na zlo nisu uradili.

Tipko

pre 2 godine

Kad je Djilas I gde opsovao majku Vucicu? Dakle licno on. Pokazite nam taj autentican snimak I dokaze. Da se konacno uverimo.

sima

pre 2 godine

to sve govori o njemu,ali uzimati u usta neciju porodicu,znaci da si ljudsko dno

Ina

pre 2 godine

Djilas je zaista izgubio svaklu kontrolu nad svojim umom i sposobnost rasudjivanja. Zato treba mu izreci meru obaveznog psihijatrijskog lecenja.

beba

pre 2 godine

Đilasovu demokratiju na delu koja se sastoji od vređanja starijih žena.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17