• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saopštenje

24.09.2021

10:08

ĐILAS I NJEGOVI NEĆE BIRATI SREDSTVA DA NAUDE VUČIĆU!

Politika

ĐILAS I NJEGOVI NEĆE BIRATI SREDSTVA DA NAUDE VUČIĆU!

Podeli vest

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na stranačkom sajtu oglasio se saopštenjem koje prenosimo u celosti

Uvreda upućena majci predsednika Vučića je poruka bivšeg režima u liku Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Marinike Tepić i ostalih, kao i njima bliskih tajkuna, da je, nakon što je propao pokušaj da ih stranci dovedu na vlast, kampanja za obaranje predsednika Vučića ušla u novu fazu i da neće birati sredstva da dođu do svog cilja.

Nedavno je Saša Janković, između ostalog, obavestio javnost o razgovoru sa stranim ambasadorom koji mu je rekao da predsednik Vučić ima slabo srce. Ne treba biti Šerlok Holms, pa zaključiti šta se hoće sa napadima na porodicu nekoga za koga kažete neko ima slabo srce, a za koga znate da je, kao i svaki drugi čovek, vezan za svoju porodicu. 

Takođe, ovakvim napadima se vrši dehumanizacija i predsednika Vučića i njegove porodice, kao ohrabrenje i putokaz raznim psihopatama da je svako delo protiv bilo kog člana porodice Vučić poželjno i bogougodno.

Nije bilo političara u Srbiji kome je porodica tako sistematski, organizovano i brutalno vređana i javno linčovana, kao što se dešava sa porodicom predsednika Vučića, niti je ikada protiv bilo koga vođena ovako brutalna kampanja. Cilj ovog javnog linča je da se predsednik Vučić fizički ukloni iz političkog života, kada već ne može da bude pobeđen na izborima.

Zato ljudi u Srbiji koji podržavaju predsednika Vučića, ona tiha i pristojna većina, koja želi dalji razvoj i napredak naše zemlje, mora da se jasno i glasno suprotstavi ovim podlim i prljavim planovima i da bivšem režimu pošalje poruku da je dosta njihovog nasilja, da su  ružna politička prošlost naše zemlje i da će u toj prošlosti i ostati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Biljana

pre 2 godine

Svaku kampanju do sada Djilas je radio sramno, zasto bi sada bio izuzetak?

Jeja

pre 2 godine

Као и до сада, увек је вређањем и таквим понашањем покушавао стићи до неког циља. Људи то виде, какав је он показују његова дела.

Milkica

pre 2 godine

Zaista je sramno ovako nisko ići na bilo koga. Nije mi jasno šta postižu javnim vređanjem? Da li su svesni da to i civilizovan narod, koji treba da glasa, gleda i zgražava se nad ovakvim prostim, neumesnim i krajnje suvišnim izjavama na televiziji sa javnom frekvencijom? Kako nakon takvog predstavljanja očekivati da bilo ko iole normalan glasa za njih? Ili računaju samo na one ostrašćene a pritom sa nekom dijagnozom koje će moći da koriste kao svoju vojsku ne bi li mogli da primenjuju fizičku silu i nateraju čoveka da glasa za njih i da ih podržava? Mislim da potcenjujete inteligenciju ovog naroda.

Nena

pre 2 godine

U neku ruku zanimljivo je čitati izjave pojedinih predstavnika opozicije koji su insistirali na prisustvu evroparlamentaraca ,po njihovoj želji,u razgovorima o izbornim uslovima ,i tvrdili kako je to "jedini pravi dijalog", kako sebi sad uskaču u usta i diskredituju, pa skoro i vređaju Bilčika. Ne znaju šta hoće uopšte.nezreli, mali ljudi.

Nena

pre 2 godine

Ružno je vređati bilo koga, da ne govorimo o vređanju ove vrste. Vučić ima podršku svog naroda i to oni nikada neće promeniti

Zorica

pre 2 godine

Bolje bi im bilo da izaberu neko medicinsko sredstvo za sebe, preko im je potrebno, da bi na vreme počeli da se leče.

Anna

pre 2 godine

Pa Djilas nikad i nije birao sredstva. Samo sto njega vise neće niko ni da zaštiti , narod ga pljuje a Vucica narod voli i biće iz njega do kraja

Anan

pre 2 godine

Jadan je mnogo.Za svaku kampanju on pravi skandal jer ni milom a ni silom ne uspeva !

Ceki

pre 2 godine

Ne moze se nauditi Vucicu a da se ne naudi Srbiji.

Sima

pre 2 godine

Slazem se sa ovom izjavom. Oni ne biraju sredstva i cenu!

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20