• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2021

15:29

INFORMER EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Hrvati obučavaju šiptarske specijalce za novu "Oluju" na severu KiM!

kosovo-online.com

Politika

INFORMER EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Hrvati obučavaju šiptarske specijalce za novu "Oluju" na severu KiM!

Podeli vest

Kako Informer ekskluzivno saznaje u bazi KP "Vrelo" kod Prištine održan je sastanak na kome su pripadnici specijalnih snaga privremenih prištinskih institucija dobili instrukcije od službi iz Hrvatske i Nemačke kako da izvrše novu "Oluju" na severu Kosova i Metohije

Kako saznajemo od izvora bliskom našim bezbednosnim službama, sastanku su prisustvovali najviši oficiri tzv. Uprave Kosovske policije, ali i komandanti Specijalnih operativnih jedinica.

Na sastanku su im, od strane hrvatskih i nemačkih specijalaca, prezentovani izveštaju s terena, kao i podaci o jačini snaga srpske vojske i policije u neposrednoj blizini administrativne linije.

Instruktori iz Hrvatske i Nemačke stava su da se barikade s pobunjenim srpskim stanovništvom na Jarinju i Brnjaku mogu razbiri za nepun sat. Oni su čak predočili šiptarskim specijalcima da očekuju otpor, ne precizirajući o kojim snagama je reč.

Kako Informer saznaje, očekuje se pojačano prisustvo šiptarskih specijalaca na severu KiM i da se čeka naredba da se pokuša s novim pogromom srpskog stanovništva koje već pet dana mirno protestuje zbog nasilnog upada pripadnika ROSU protivnog Briselskom sporazumu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Igor

pre 2 godine

Jeste to za sat vremena to je moglo sa Milanom Babicem i Goranom Hadzicem u Krajini protiv Srbije to nece moci tako mogu oni da ih obuce za sta hoce ali hrabrost i odvaznost se ne uci to ostaje u genu naroda a to Srbi imaju.

Antifa

pre 2 godine

Samo se nadam da ih uče da ne puštaju Srbe žive u kolonama da im glume etničko čišćenje? Svu stoku koja se digne protiv Kosova treba pobit i.

Lepe vesti

pre 2 godine

Srbi uzalud kukali Evropi da Hrvati svojataju svog građanina iz Smiljana, EU i Hrvatska potpisali Memorandum o izradi hrvatskih kovanica evra sa Šahovnicom i Teslinim likom. Srbija nemoćna i neće ga ona smeti staviti! Zagreb je preoteo Beogradu dolazak giganta Amazona koji u Zagrebu otvorio centar za ovaj deo Evrope i već zapošljava ljude, a priča se da i još veći gigant Alibaba dolazi u Zadar iako borba još traje, a srpski mediji ćute! Hrvatska je za Srbe postala ono šta je Nemačka za Hrvate, a to najbolje dokazuje Vučić koji već 2g laže da stiže hrvatski BDP iako je to duplo manja država. Posle 12 Rafala i Kroacija erlajns koja je 100% u vlasništvu RH kupuje 15 novih putničkih aviona!

jura

pre 2 godine

Šta se tu ima može ne može. Nesmijete da pristupite kosovu niti će te. To je samostalna država koja ima svoje granice i možete samo da letite 20 km od njihovog zračnog prostora.

Zivko

pre 2 godine

Ako ih Hrvati obuce Srbi nemaju sanse-kao i do sada

Baća

pre 2 godine

Ako je ovo tačno, naše vojne i policijske snage treba da odLučnom akcijom, ne čekajući KFOR, razbiju šiptarske teroriste i slobode sever naše južne pokrajine. KiM je po R1244 deo Srbije, a Hrvatska direktno destabilizuje situaciju na Zaoadnom Balkanu i to Srbija treba da obznani na Savetu bezbednosti UN. Abvganistan je odličan primer borbe za slobodu. Primer kako se može pobediti amerivčka okupacija.

Ja

pre 2 godine

Hoces u prve borbene redove ili ces pod maminu suknju kao vecina vas lajavaca? Zasto da oslobode samo sever Kosova? Sta je sa jugom, njega ste se odrekli sram vas bilo?

Za Baća

pre 2 godine

Baco sine u koj razred ti je umro uciteljica? Vidim da ne znas ni svij jezik da pises dobro

Vns

pre 2 godine

Informer sve zna samo ne da da pouzdane informacije.. a eksperti ste za širenje panike i mržnje...

zoran

pre 2 godine

Informer ekskluzivno izmišlja gluposti kao i Božo Spasić...ne zna se ko više laže.

Vera

pre 2 godine

Hoće li Vučić opet u rat i agresiju ili da dozvoli kosovske tablice po Srbiji? Albanci su samo dali meru reciprociteta, a vi kukate pred celim svetom, ko da vam vade organe? Kad su ono izbori naredne godine u Srbiji? Hoće li AV pobediti ako pusti kosovske tablice kroz Srbiju? Zamena tablica košta i to pogađa sve Srbe, ma gore je od one takse 100%! ZSO je potrebna Vučiću (posebno sada za nadolazeće izbore) da kaže, da je nešto dobio, da je i ponedio, a neće ni to dobit. Eto, šiptari stali na svoju granicu, a EU i NATO neće dozvolit Srbiji da opet bude agresor, a i vojska ne sme da krene jer su Albanci naoružani za razliku od 91g i šta je još gore muslimani su.

Milojko

pre 2 godine

Pomoću nato aviona i zapadno fašističke evrope hrvati uspeli da naprave tu njihovu oluju,ali sada je drugačije vreme došlo...ČEKAMO TRENUTAK,A ONDAA...

307 Alka 27 Oluja

pre 2 godine

Memojte samo da se zarati, pojest će vas povampireni Hrvati. Mema sada Amerikanaca da ih zaustave, odmah kod Banja Luke...

Net

pre 2 godine

VELIKA ANALIZA Srbija je dvostruko siromašnija od Hrvatske!

milos

pre 2 godine

evo opet glupi srbi se nasli u cudu cuj hrvati obucavaju siptare al vam je vest evo sad cu da skocim sa prvog sprata

patriot

pre 2 godine

A ko bi drugi nego hrvati i šiptari. hrabri su samo kad ich N-To brani jadne podmukle kukavice. Posle Avgan... Srbistan i odoše a-m-i narkomani, a onda o je!!!

inspektor

pre 2 godine

Hrvatske tudjmanove ustase i CIA su 1991. godine financirali sarajevske carsijske kriminalce Alije Izetbegovica koji su svercovali americki viski , cigare i naftu i sakupljali sarajevsku delikventnu omladinu po sarajevskim klubovima i slali ih u Hrvatsku u Zagreb na trening i pripreme za agresiju i sarajevski islamski teroristicki napad na policiju i vojsku Jugoslavije koji se desio 1992. godine u Sarajevu .

Car

pre 2 godine

Sta ste se odma usrali ? Nece biti vise oluje. Mozda naleti neki tajfun.

ringispil

pre 2 godine

Sta znaci osloboditi sever Kosova. Zar opet stani kreni? Ili sve ili nista.

Vasa

pre 2 godine

Genosiddddd.provereni izvori pricaju da hrvati transportuju pancer haubice na kosmet a i naoruzane helihoptere šalju .bogami biće velkoi rat i krvi do kolena.krećemooooooo uraaaaaa na juriš breee

Više se nikad neće desiti martovski pogrom!
Politika

Više se nikad neće desiti martovski pogrom!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je jaka Srbija garant bezbednosti Srba na Kosovu i Metohiji i da se više nikada neće ponoviti martovski pogrom Srba iz 2004. godine

24.09.2021

10:13

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija