• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sns.org.rs

03.10.2021

12:04

Predstavnici bivšeg tajkunskog režima su izgubili kompas! Cela srbija zna šta je istina!

sns.org.rs

Politika

Predstavnici bivšeg tajkunskog režima su izgubili kompas! Cela srbija zna šta je istina!

Podeli vest

U poslednjih 24 sata posebno je izražena panika i kod predstavnika bivšeg tajkunskog režima, njihovih medija, koliko i kod tajkuna i običnih kriminalaca. I nije to slučajno. Počinje da se otvara pandorina kutija sastavljena od laži i podmetanja godinama pravljenih za račun njihovog glavnog poslodavca, izjavio je narodni poslanik Dejan Kesar, čije vam saopštenje prenosimo u celosti

"Znamo vrlo dobro da su taj horor film režirali oni kojima je interes Srbije na poslednjem mestu i to više ne može da se sakrije. Otkrili su se i javili sami uposlenici Dragana Đilasa i produžene ruke određenih stranih centara moći. A svi zajedno imaju jedan zajednički cilj - baciti Srbiju na kolena i srušiti Aleksandra Vučića jednom za svagda.

Fabrikovanje neistina im je zanat i tom se podlošcu bave svaki dan.

U nedostatku političkog programa, napadi na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu predstavljaju im jedinu opciju za sticanje poena, oluju svojih laži usmerili su na brata predsednika republike Srbije Andreja Vučića, proglasili čitavu porodicu za legitimne mete njihovih monstruoznih ciljeva, i sada - brine ih običan poziv da se utvrdi istina? To najbolje govori koliko njihov posao sa istinom nije imao veze, i koliko su sami toga svesni.

U laži kategorije "Marinika Tepić" izdali su se u pokušaju da dehumanizuju kompletnu porodicu Vučič. I u tome prednjači propali megafon, dokazani lažov Miroslav Aleksić, stranu mu drži muška Marinika, Đilasov zamenik Borko Stefanović.

Nije im dosta što su već sudski dokazani lažovi i manipulatori, već nastavljaju da bezočno izmišljaju kako bi se dokazali svojim šefovima. Nebitno da li Draganu Đilasu ili Vuku Jeremiću, isti je to kal. Isti su to kriminalci i stetočine koji su sve radili samo za svoje džepove a pet para nisu davali za Srbiju.

Danas je za njih Aleksandar Vučić glavna meta  zbog straha ovih lažova da konačno građani Srbije ne saznaju šta se krije iza fabrikovane afere Jovanjica i ko je sa kim i kako sarađivao u toj ujdurmi. Ali veoma je intesantno kako uvek isti pokušavaju da nas ubede u svoje laži i kako uvek imaju podršku tajkunskih medija i novinara koji bi nas najradije zatvorili u logore.

Potrebno je da se jedna laž ponovi preko tajkunskih medija sto puta kako bi svi koji se prezivaju Vučić bili uvučeni u najgore blato. A Aleksić, Stefanović, Marinika i ostali se tamo najbolje snalaze. Jer su deo političkog blata koje danas nema podršku u Srbiji.

Cela Srbija zna šta je istina. Istina je da predstavnici bivšeg tajkunskog režima izgubili kompas, prete da će nas juriti po ulicama, prete da će nas bacati u vodu. Sve suprotno onome za šta se zalaže Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka.

A Srbija kada bira između rada i većih plata sa jedne strane ili najgorih pretnji, laži i napada na porodicu Vučić - uvek ubedljivo bira ovo prvo.

Zato podrška Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici, i politici koju on predvodi je svakim danom sve veća. Razlika između njega uz koga stoji pristojna i kulturna Srbija i ovih što svaki dan prete, lažu i psuju je takođe sve veća. Pa ćemo za šest meseci moći da vidimo čija će politika nastaviti da unapređuje Srbiju a čija će politika završiti na deponiji laži.

A do tada bi mogli Đilas i Tepić da nam odgovore zašto ih hvata tolika histerija kada se kaže da će se istina ubrzo saznati."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KESAR: ĐILAS OPET PRETI MOGUĆIM NASILjEM I HULIGANSTVOM
Politika

KESAR: ĐILAS OPET PRETI MOGUĆIM NASILjEM I HULIGANSTVOM

Još jednom po ko zna koji put smo mogli čuti laži iz usta tajkuna Dragana Đilasa. Danas je na redu bio metro. Po ustaljenom receptu, bivši gradonačelnik, koji je Beograd za vreme njegove vladavine zadužio za 1,2 milijaradi evra, opet je slagao. I to radi svaki dan, izjavio je poslanik SNS Dejan Kesar

24.09.2021

19:26

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija