• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.10.2021

15:18

Tajkunska svita brine jedino o sebi i broju nula na skrivenim računima! Zato su tu gde jesu!

informer.rs

Politika

Tajkunska svita brine jedino o sebi i broju nula na skrivenim računima! Zato su tu gde jesu!

Podeli vest

Tajkunska tročlana svita: preletačica Tepić, padavičar Aleksić i lokator Milivojević, nastavlja i danas sa svojim lažima, šaradama i pretnjama, izjavila je narodna poslanica Nevena Đurović, a njeno saopštenje vam prenosimo u celosti

"Ova garnitura tajkunskih plaćenika ne preza ni od  beskrupulozne hajke, izmišljanja glasina, dizajniranja laži, klasičnog taboidnog olajavanja, pa sve do uhođenja porodice predsednika Aleksandra Vučića, u nadi da će izazvati neku vrstu političkog zemljotresa u Srbiji. A doživeli su oni i politički i ljudski potres i pad, i to svojom voljom i svojim beščašćem, koje je odavno overeno i odlukom građana. Ali se teško mire banditi sa istinom.

Oni bi ponovo vlast, pa da nam zemlju ponovo gurnu u ambis. Ništa od tog posla.

Danas su se, pomahnitalo i sumanuto silili na svojoj konferenciji, na kojoj su pitanja o progonu Srba na KiM bila zabranjena. Baš kao i sva pitanja o Đilasovom lopovluku. Sve je to posledica straha koji osećaju. Znaju oni najbolje da Aleksandar Vučić nije nikada nijednog kriminalca branio, ali jeste rekao da se istina mora isterati na videlo i saopštiti narodu. Kakva god ona bila. E, u tom grmu leži zec, baš tu se javlja strah kod žutih mufljuza.

Drhte jer su im pomršeni konci, jer će se saznati kakim su se prljavim poslovima bavili. Pred istinom klecaju kolena nečiste savesti. 

Pričaju mafijaši o tome kako „Vučić brani mafiju“? Baš tu ništa ne štima, jer su baš ti koji se sa mafijom otvoreno druže, grle i sarađuju. Jel se ono beše Đilas grli sa Japancem? Koga beše ono Bakić, koji je uhvaćen sa 66 kg droge obožava – Mariniku i Đilasa? Njihov je lokalni partijski šerif u pitanju? A diler Filipović, on beše Marinikin najbolji "drugar"? To je istina, i znaju je svi u ovoj zemlji. 

Za njih je, danas i uvek, tema samo njihova laž. Ni slučajno to nije Kosovo i Metohija, niti naš narod koji živi na tom prostoru.  Za Aleksandra Vučića, narod uvek jeste prioritet. Kako juče, tako i danas, a biće tako i sutra, i uvek. Srpski narod zna najbolje na čiju podršku uvek može da računa, ko je uvek tu i ko uvek brine o narodu. Nesumnjivo je to Aleksandar Vučić.

A kad brine tajkunska svita, brine samo o sebi, o sopstvenom profitu, i o broju nula na sakrivenim računima. Zato su tu gde jesu: i Aleksandar Vučić, i oni. Svako baš tamo gde je zaslužio da bude."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 2 godine

Jasno je ko dan šta žele Đilasovci a to su samo i isključivo pare

Gile

pre 2 godine

Samo im bitno kako da zavrse neke svoje licne interese.

Veljko

pre 2 godine

A tek ce posle narednih izbora da vide gde im je mesto! Poslace ih glasaci u politicku penziju.

aca

pre 2 godine

Nista drugo njima nije bitno vec samo novac, to se vidi konstano preko raznih radnji koje rade a nista ako nije na licnu korist i punjenje dzepova

dragan

pre 2 godine

Djilasove radnje su se sve svodile na leva ruka desni dzep zato vise nece nikad imati podrsku naroda

fica

pre 2 godine

Ukoliko nije licna korist opozicija se ne upusta u bilo sta, do 2012 su to pokazali a sada bi to opet ali naravno nece dobiti ponovnu priliku

Teško je žutim okorelim pljačkašima države da se suoče i prihvate istinu! Dugo niko nije smeo da im se suprotstavi, tome je došao kraj!
Politika

Teško je žutim okorelim pljačkašima države da se suoče i prihvate istinu! Dugo niko nije smeo da im se suprotstavi, tome je došao kraj!

Opšti haos je nastao u žutim mafijaško-tajkunsko-kriminalnim krugovima kad im je doprlo do mozga da su Srbija i Aleksandar Vučić odlučni u svojoj nameri da istinu isteraju na čistac. Zar da umišljene gazde sa kriminalnim metodama dozvole da im se sve ono što su godinama radili sruši, zapitala se narodna poslanica Nevena Đurić, a njeno saopštenje vam prenosimo u celosti

03.10.2021

11:58

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17