• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.10.2021

22:31

Ne pada mi na pamet da sudim preko noći! Ako sam ja za nešto kriv, idem zatvor, ako je on za nešto kriv, ići će u zatvor!

printscreen

Politika

Ne pada mi na pamet da sudim preko noći! Ako sam ja za nešto kriv, idem zatvor, ako je on za nešto kriv, ići će u zatvor!

Podeli vest

Predsedni Srbije Aleksandar Vučić govorio je, gostujući na TV Prva i o optužbama na račun Nebojše Stefanovića...

 

Na pitanje da li je Nebojša Stefanović umešan u nezakonit rad dela policije, jasno je odgovorio.

"Ne pada mi na pamet da sudim preko noći. Ono što sam imao da kažem Nebojši Stefanoviću, rekao sam mu pre godinu dana, kada sam s njim imao težak razgovor, u kome sam uglavnom ja govorio. Ako sam ja za nešto kriv, idem zatvor, ako je on za nešto kriv, ići će u zatvor", kazao je Vučić.

Dodao je da je Stefanović mnogo toga dobrog uradio za stranku i ponovio da nema dokaze za to za šta ga optužuju. Predsednik kaže da je u aferi "Jovanjica" bio primenjivan metod hibridnog rata.

"Hibridnom, opakom montažom stranih službi uz pomoć korisnih idiota iz politike, došli smo do nečega od čega smo morali da se branimo", rekao je Vučić.

"Da dovedete zemlju u situaciju da sama donosi svoje odluke, to je mnogo teško i morate na dnevnom nivou da trpite brojne ucene, uvrede, kritike i još mnogo toga", kazao je. "Njima su vladu formirali tajkuni i ambasadori i onda privode ljude iz DS-a i formiraju vladu. Je l možete to danas da zamislite? Ja sam ponosan na to što ovu zemlju ne uređuju tajkuni i strani ambasadori."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 2 godine

Stefanović mislim da ipak nije umešan u nezakonit rad dela policije iako je bio ministar.

Gagi

pre 2 godine

Ipak je Stefanović odrasao sa Vučićem i ne verujem da bi ga on prodao.

Gagi

pre 2 godine

Sve je ovo dobro organizovana i plaćena kampanja protiv Stefanovića a krajnji cilje je da oslabe Vučića.

Brezuljak

pre 2 godine

Ne bi se toliko pricalo o Stefanovicu, da nije ipak umesan u neke kriminalne radnje, nazalost mnoge je razocarao, ali ko smo mi da mu sudimo, ima nadlezni organi koji treba da utvrde sve ove sumnje koje se odnose na njega

Silvana

pre 2 godine

NIje nama da mu sudimo, ali se nadam da ce se prava istina otkriti i da ce svako dobiti ono sto je zasluzio

Toma

pre 2 godine

Ukoliko se utvrdi da je i Stefanovic kriv, sudice se i njemu kao i svima ostalima, jer nema postedjenih i zasticenih

Tamara

pre 2 godine

Nadlezni organi moraju ispitati Nebojsinu umesanost u sve ovo.

Tamara

pre 2 godine

Ne treba nikome suditi dok se ne utvrdi istina. Predsednik Vucic je potpuno u pravu.

Tamara

pre 2 godine

Vucic ima potpuno zdravorazumsko misljenje. Ne treba nikome suditi dok se ne prikupe svi dokazi.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija