• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.10.2021

10:00

Đilas vodi kampanju da se Tadiću zabrani učešće na predsedničkim izborima! NE MOŽE U TRKU ZA TREĆI MANDAT!

Politika

Đilas vodi kampanju da se Tadiću zabrani učešće na predsedničkim izborima! NE MOŽE U TRKU ZA TREĆI MANDAT!

Podeli vest

U današnjem izdanju njegovog Danasa objavljen je tekst sa naslovom "Tadić ne može u trku za treći mandat", gde se bave pitanjem da li Boris Tadić ima pravo da se kandiduje i zašto nema

Dragan Đilas vodi kampanju da se Borisu Tadiću zabrani učešće na predsedničkim izborima!

Đilas očigldno sebe vidi na toj poziciji, pa mu ni u kom slučaju ne odgovara kandidatura Borisa Tadića.

Foto: printscreen

Danas o Tadiću

 

Očigledno Đilas nije svestan da ne bi imao šanse ni kada bi bio jedini predsednički kandidat, jer tada ljudi ne bi ni izašli na izbore...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Walter

pre 2 godine

Mislim da bi čitaoce Informera trebalo povremeno podsećati objavljivanjem telefonskog razgovora između Vuka Jeremića i radikalnog gurua crnogorske DPS ,Milana Roćena,iz koga se vidi kakvi su bili tadašnji,a i današnji političari u SRJ i Srbiji .Ne treba zaboraviti da je najradikalniji strateg DPS,Miško Vuković,javno na sednici crnogorske skupštine,zapretio jednom od vođa srpskih stranaka ,Milanu Kneževiću,rečima, Tek ćete vidjeti što ćemo vam raditi,poručivši mu da je malo ono što njemu i Andriji Mandiću čine sa suđenjem za izmišljenu aferu za navodni pokušaj državnog udara.

Ljubiša

pre 2 godine

Znači... Tako izgleda demokratija grofa od Mauricijusa? Zabraniti, ukrasti, rasprodati, ugušiti medije, nema drugačijeg mišljenja, svi mislite kako grof naredi... Pa, Tito je bio demokrata spram grofa od Mauricijusa.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija