• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.10.2021

08:56 >> 09:15

Opet bih stavio zastavu nezavisnog Kosova na svoj Fejsbuk profil! Skandalozna izjava novinara đilasovskog portala! Video

printscreen

Politika

Opet bih stavio zastavu nezavisnog Kosova na svoj Fejsbuk profil! Skandalozna izjava novinara đilasovskog portala! Video

Podeli vest

Pero Jovović, novinar TV Nova, čiji je urednik Đilasov ideolog Veselin Simonović, u jutarnjem programu je ponosno izrekao skandaloznu izjavu i - da se ne kaje zbog isticanja zastave lažne države Kosovo i da bi opet isto uradio

 

- Ustav garantuje slobodu mišljenja, govora i izražavanja. Ja nisam deo nikakvih državnih institucija, tako da imam pravo na svoje mišljenje - rekao je Jovović u jutarnjem programu Nova S odgovarajući na konstataciju voditeljke da je Ustav najviši pravni akt naše zemlje i da smo svi kao građani i novinari dužni da ga poštujemo. 

Takođe, istakao je da se nimalo ne kaje zbog isticanja zastave lažne države Kosovo.

- Da li si se pokajao što si stavio tu zastavu na svoj Fejsbuk profil? - upitala je voditeljka.

- Ne! Nema razloga da se pokajem jer ne mislim da sam uradio loše. Kao što sam rekao, Ustav garantuje slobodu izražavanja i slobodu mišljenja - rekao je bez imalo srama.

Podsetimo, novinar đilasovskog portala "Nova S" Pero Jovović otišao je u Prištinu, a time se pohvalio na svom profilu na Fejsbuku, a uz objavu je postavio i zastavu "nezavisnog Kosova". 

Pored novinara, zastavu lažne države obožavaju i urednici ovog portala. Nakon Jovovićeve objave, Vesa Simonović "udario" je "lajk" i tako pokazao svoju ljubav prema zastavi lažne države Kosovo. 

Foto: Printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DR Gane

pre 2 godine

Da bi ostvario pravo na svoje mišljenje prvo treba da imaš sa čime da misliš!! Ti to očigledno nemaš ili misliš sa ,, tuđim ,, mozgom !!!!!!

JA

pre 2 godine

Naučilo da ima hleba bez motike!? Mislim da od njega nikad čovek neće biti prvo se uhvatio svih prava koje ima u ovoj državi a ne spominje obaveze da treba da poštuje tu istu državu u kojoj živi i taj narod te države!? Nadam se da razume da u njegovom slučaju nije Đilas država već SRB!? Đilas je prolazna tačka u istoriji ove države kome se omaklo da dođe navlast dok je imao još trunku poštenja u sebi a onda je odjednom opametio i proradio mašinski mozak!?

AS

pre 2 godine

PO USTAVU JE KOSOVO SASTAVNI I NEOTUĐIVI DEO SRBIJE I NIKO NESME DA GA OTUĐI. TI SI SVOJOM OBJAVOM ZASTAVE OTUĐIO DEO TERITORIJE NAŠE ZEMLJE I POČINIO KRIVIČNO DELO.

Fikus

pre 2 godine

Posle im je Vučić kriv što narod neće da glasa za njih na izborima ...

Realno

pre 2 godine

Vec je potpisala ova ista vlast nezavbisnost Kosova od Srbije, kapitulacijom u Kumanovu 1999. godine. Zastyo sada od toga praviti rijaliti? Kada naseg naroda bude par miliona vise, zauzece veci prostor, to je prirodna stvar. Na teritorijama zive ljudi. Nema ljudi, nema ni teritorija. Sta je tu cudno?

Fikus

pre 2 godine

Toliko si neobrazovan da ne umeš da praviš razliku između samovolje i zakona ... Prodao bi ti i rođenog oca i mater samo da je tebi potaman, da imaš sve što poželiš i para bez rada ... Šta tebe briga i što bi se ti potresao za tamo neku istoriju dugu 1000 godina, važno je da je tebi lepo ...

Baća

pre 2 godine

Koja, bre, kapitulacija? O čemu pričaš? Kada vojska kapitulira, ona predaje oružje, a naša je izašla sa KiM gotovo neokrnjena, sa preko 300 tenkova i oklopnih vozila. Srbija se Kumanovskim sporazumom i R1244 nije odrekla KiM već je ta naša pokrajina stavljena pod međunarodni protektorat do konačnog rešenja koje su Albanci i NATO uzurpirali silom. A to, braćala, ne važi. Pa, nema te lažne državice u UN. Jedino ako ih, ne daj Bože, ne prizna neka buduća vazalna vlast u Srbiji, ala Đilas, koja teško da može da pobedi na izborima. Eto, to ti je realno.

samopostovanje

pre 2 godine

pa neka stavi...ne vidim zasto je ovaj lik nekom bitan?...ko je uopste on?

Laky

pre 2 godine

Oduzeti državljanstvo i deportovati za primer ostalim.

deda Raša

pre 2 godine

Sigurno ga i Milo donira za takve nečasne rabote. Da se Ustav i Zakon poštuju ne bi bilo ovakvih državnih neprijatelja. Neprijatelja koji se još i javno fale o svojim nedelima.

zora

pre 2 godine

Za koje pare bi je ponovo stavio? Jadni roditelji koji su ga stvorili.

Milan

pre 2 godine

Перо се нуди за место страног плаћеника, да га ангажују да пљује по "својој" држави

Sasa pariz

pre 2 godine

Ima pravo covek, kao sto su srbi koji su presli na islam za vreme turaka imali pravo to da rade . Kao sto su ti islamizirani srbi pod uticanjem albanaca i turaka postali siptari. Tako ce i on polako jel je veliki korak u izdajstvu presao. Ali svi oni su dosli do naplate njihovih greha, Pa ce tako i on .

bubasvaba

pre 2 godine

Koliko godina imas i u koju skolu si iso idi ponovo da ti vrate pare jer si totalno NEPISMEN A NOVINAR GDE BRE???????.

Srboholik

pre 2 godine

Baš me interesuje koliko su mu roditelji "ponosni" na ovakav postupak, ipak su ga oni vaspitali.

Željko

pre 2 godine

Ovo je stvarno dno dna! Ovaj očigledno sledi sve što mu njegovi podli šefovi serviraju!

Nebojsa

pre 2 godine

Da je ovo uradio u engleskoj ili u americi bas me interesuje sta bi se desilo.

samopostovanje

pre 2 godine

jovovici su crnogorci...ovaj je vjerovatno milogorac i sasvim je normalno da podrzava nezavisnost kosova

Vera

pre 2 godine

Ovo je velika sramota, ljudi koji zive u Srbiji a tako se ponasaju!

zlatko

pre 2 godine

Samo je ljudska glupost (i bezobrazluk) veća od vasione

Taki

pre 2 godine

Pa to samo u Srbiju pojedinci samo kako oni zele smatraju demokratijom i sloboda medija . Neka dodje na zapad pa video bi kako bi se proveo koliko vremena bi proslo do hapsenja

Komita

pre 2 godine

Ti nisi deo nijedne javne institucije (hvala drahom Bogu da je tako) ali si ogromna baraba... Baraba jer si licno nastrojen ne vodeci racuna sem svog dzepa o svom narodu dole, njihovih zivota i svime sa cim se oni suceljavaju i zive u pokusaju otimanja delaSrbske teritorije..

Rade R

pre 2 godine

Takvi su uvek na strani onih, za koje oni misle da su jači! Da taj slepac misli da smo mi Srbi jači, on bi bio "Srbenda"! Na takve nebitne likove ne treba puno trošiti reči samo treba konstatovati da su to što jesu, nula čovek, i to je to! Živela Srbija!

Goran

pre 2 godine

Preterati njega i njemu slične. Ko ne poštuje svoju državu ne poštuje ni svoj narod i takvima nije mesto među nama. Ranije je postojalo dobro mesto za takve. Goli otok.

Marija

pre 2 godine

Nesrecni sine, da li znas kad okrenes ledja svom poreklu, svojima precima, svojoj otazbini, da si otpadnik makoliko te drugi placali!TI spadas u ljude za jednokartnu upotrebu koju ne cene ni oni koji te placaju.Videsec uskoro.Hvala Bogu pa je Srbija nesto drzugo nego ono sta ti mislis o njoj!

boca

pre 2 godine

Taj Perooooo Joovooović je očigledno milov potrčko pa zato ga hitno treba ispratiti u njegovu tvorevinu

Tomislav

pre 2 godine

Daleko bilo više sa ovim Đilasovcima, toliko su bezobrazni i ne poštuju ništa

Konstantin

pre 2 godine

Osobe koje ne poštuju svoju državu ne mogu da očekuju da će iko drugi da ih poštuje

Baća

pre 2 godine

Pa, dobro, pošto se Jović poziva na slobodu mišljenja i izražavanja, evo i ja se na to pozivam, pa ću reći da je u srpskoj istoriji uvek bilo otpada koji je menjao veru za večeru tako da i ovaj mladi otpadnik od srpskog roda neka slobodno ljubi albansku zastavu kada već pljuje svoju. Neka slobodno stavi u Prištini keče na glavu i neka se poarbanaši. Jedan otpadnik manje. A ima ih još u Beogradu. Neka i oni što pre pokažu koliko vole Kurtija. Bez takvog otpada, koji je kancer na srpskom tkivu, smo još jači i otporniji.

Pera

pre 2 godine

Ono što ovaj pametnjaković ne shvata da je zajam gadna stvar, teška obaveza za male pare i da će celog života morati da pleše kako mu zajmodavac svira. Medjutim ničija puška nije pucala dovijeka, svemu jednom dodje kraj. I šta ćeš filozofe tada da uradiš???

Sara

pre 2 godine

Sramota. Za svaku osudu je izbaciti zastavu lazne drzave KiM

Sara

pre 2 godine

Srbiji neprijatelji nisu ni potrebni, ovakvi treba da se proteraju iz drzave

Jovan Kursula

pre 2 godine

A gde je zastava u objavi? Vidi se tagovanje.

Tamara

pre 2 godine

Djilas i njegove marionete samo napadaju i provociraju ali time ujedno brukaju sami sebe.

Tamara

pre 2 godine

Ovaj novinarcic u pokusaju radi po instrukcijama Djilasa tajkuna.

Tamara

pre 2 godine

Djilasovi novinari su njegovi robovi koji sire zlo i mrznju a to je za svaku osudu.

Žigolo

pre 2 godine

A iz nastupa na TV vidi se da je veoma inteligentan i obrazovan ...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17