• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.10.2021

19:09

ĐORĐEVIĆ: Đilas je sinonim za beščašće!

SNS

Politika

ĐORĐEVIĆ: Đilas je sinonim za beščašće!

Podeli vest

Zoran Đorđević član Predsedništva Srpske napredne stranke izdao je saopštenje usled stalnih napada Dragana Đilasa na predsednika Srbije Aleksandra vučića i njegovu porodicu

- Kontinuirani bestidni i nečasni napadi na predsednika Aleksandra Vučića i članove njegove porodice se nastavljaju nesmanjenom žestinom, pri čemu je fokus sada usmeren isključivo na predsednikovu decu, jer je, valjda, tamo negde, na nekom travnjaku ili nekom drugom mestu na kojem se cela ta podla, gebelsovska akcija koordinira i usmerava, procenjeno da je to jedini način na koji se još može delotvorno vršiti pritisak na predsednika. Pokušava se svakodnevnim, podlim i bednim udarima na roditeljska osećanja Aleksandra Vučića da se on destabilizuje i tako, eventualno, sam odluči, da bi zaštitio svoju nedužnu decu, da podnese ostavku i prestane da se bavi politikom - napisao je Đorđević.

- Pošto je čak i njihovim inostranim mentorima postalo očigledno da ta šićardžijska grupa prevaranata i stučnjaka opšte namene, okupljena oko najnetalentovanijeg kobajagi političara, Dragana Đilasa, nema nikakav politički, ekonomski, ili bilo koji drugi plan i program koje bi mogli da ponude građanima Srbije i sa čime bi mogli da uđu u predstojeću izbornu utakmicu (ako ikada i uđu, jer oni bi da na vlast dođu bez izbora) – osmišljena je kampanja potpune i sveobuhvatne kriminalizacije i dehumanizacije predsednika – kroz neprestanu proizvodnju izmišljenih afera, uz konstantno nastojanje da najrazličitijim lažima povežu predsednika i članove njegove porodice sa nekakvim kriminalnim radnjama.

Kroz medijsku šikanu Đilasovih medija provučeni su svi članovi predsednikove porodice, i majka i otac, i brat, i deca, uključujući i malog Vukana, što predstavlja vrhunac ispoljavanja bolesne, patološke mržnje i beščašća, ali i potvrdu toga koliko su pojmovi kao što su porodica, čast, svetinja, deca, ljudskost, dostojanstvo – apsolutno strani Đilasu i njegovim plaćenicima, koje samo novac, tuđ novac, iskreno i jedino zanima i za koji su spremni sve da urade, pa čak i protiv interesa svoje zemlje i svog naroda.

Stoga ne čudi što je ona kofa pomija od Đilasovog portala, pod naslovom "Vučić stao u odbranu sina i zapretio opoziciji", objavila predsednikovu reakciju na Instagramu povodom najnovijih napada na Danila Vučića, neuspešno pokušavajući da jednu normalnu, roditeljsku, krajnje iskrenu i razumljivu, ljudsku potrebu da se sopstveno dete zaštiti, predstavi kao dokaz nekakve Vučićeve želje da nešto prikrije i kao pretnju nekom.

Umesto da ih bude sramota svih laži koje svakodnevno fabrikuju, oni i u jednoj logičnoj roditeljskoj reakciji na deo tih bljuvotina vide samo i jedino nešto "nečasno i preteće", zaboravljajući, namerno, kako je njihov gazda, Dragan Đilas, ono onomad, kada je pred kamerama glumatao plač, upravo slične razloge, roditeljske razloge, navodio kao vrhovnu vrednost i teren koji bi trebalo da bude van svake političke zloupotrebe. Nažalost, oni stida i časti nemaju, sramotu ne osećaju, pravedno je samo ono što njima ide u korist, umesto moralnih načela vodi ih bolesna mržnja, da rade ne umeju, niti vole, niti žele, a bahatost i osionost im je način ispoljavanja ličnosti koju, osim sklonosti ka prisvajanju tuđeg novca, karakteriše i ogromna lična sujeta i nespremnost da se žrtvuju za opšte dobro i napredak sopstvene zemlje. Uz sve to, moram da primetim – i ne baš neka velika, čak ni prosečna, inteligencija – ako su zaista uvereni da oni, svi zajedno, takvi kakvi su, na način na koji im je to naređeno i na koji to pokušavaju, mogu da pobede Aleksandra Vučića - zaključuje Zoran Đorđević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tamara

pre 2 godine

Ovaj epitetet je sa punim pravom dodeljen Djilasu. On je pokazao veliko zlo koje ima u sebi i zato ga niko ne podrzava.

Tamara

pre 2 godine

Djilas je postao i sinonim za monstruoznost i licemerje. I sve to zahvaljujuci svojim losim postupcima.

Tamara

pre 2 godine

Dragan Djilas je olicenje prostakluka i zlobe. To je cinjenicno stanje.

Stefke

pre 2 godine

Kada je neko spreman da napada neciju porodicu, tacnije decu, onda to samo govori koliko je besraman, a istovremeno i nemocan jer nema drugih argumenata protiv Vucica vec mora da se bavi lazima na ovako jadan nacin.

sofija

pre 2 godine

Đilas je prevarant i lopov kakvog nismo ni mogli da zamislimo da može da postoji. Strašno!

ana

pre 2 godine

Đilas je monstruozan čovek, kojem ništa sveto nije.

sofija

pre 2 godine

Posle toliko ukradenih miliona ne znam kako ga više nije sramota da se pojavljuje u javnosti

Anna

pre 2 godine

Nije mu malo sto je zla pokazao dok je vladao pa bi opet tu zlobu pokazivao i iskazivao narodu!

KESAR: Panika je u tajkunskoj firmi sve veća!
Politika

KESAR: Panika je u tajkunskoj firmi sve veća!

Gazda Multikom stranke i njegova omiljena uposlenica Marinika Tepić danas su nastavili sa lažima kako bi prikrili kriminal u sopstvenim redovima, saopštio je Dejan Kesar, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik

22.10.2021

21:01

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17