• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.10.2021

14:48

Govorite o propagandi, a Dragan Đilas je 24/7 vodi protiv svakoga ko se preziva Vučić?! Vladimir Orlić "pokopao" Mariniku Tepić!

Tanjug

Politika

Govorite o propagandi, a Dragan Đilas je 24/7 vodi protiv svakoga ko se preziva Vučić?! Vladimir Orlić "pokopao" Mariniku Tepić!

Podeli vest

Član SNS Vladimir Orlić odgovorio je đilasovoj perjanici Mariniki Tepić na Tviteru

 

- Štampa? To beše ono što je gazda Đilas "poslovao" sa Miškovićem? Budžet? Onaj koji je Đilas počistio, sebi nabacio 619 miliona? Propaganda? Ona koju Đilas vodi 24/7 protiv svakog ko se preziva Vučić? Ličnosti? Dobro, da ne preterujemo.. ti koje je Đilas pokupovao pre su - pojave - napisao je Orlić na Tviteru kao odgovor Marniki Tepić na objavu o izmenama Krivičnog zakonika  uz konstataciju da "Vučić i zvanično uspostavlja ministarstvo za narodno prosvetljenje i propagandu"!

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera Savic

pre 2 godine

Opoziciji je jedina i glavna meta samo Vucic,a sa druge strane Vucicu je bitan samo narod i da se Srbija gradi.

Sveti velikomučenik Koluvija J

pre 2 godine

СНС тоталитаризам.

dara

pre 2 godine

Vucic iza sebe ima rezultate kao i podrsku gradjana dok se opozicija takmici ko ce vise lazi na njegov racun da iznese.

Vlajko

pre 2 godine

Ja ovu politiku ništa nerazumem ili zakon Republike Srbije toliko optužbi protiv Đilasa i malverzacije i on se kandiduje za izbore Selim se na Floridu

Tamara

pre 2 godine

Djilas je opsednut predsednikom Vucicem i njegovim uspehom.

Jasmina

pre 2 godine

Djilas ljubomorise na svaki uspeh i napredak koji postigne predsednik Vucic.

Dejan

pre 2 godine

Djilasovo ponasanje je ravno prostakluku i vandalizmu.

Bojan

pre 2 godine

Sećamo se da Đilas u sobi ima Hitlerovu knjigu "Moja borba", pa ne čudi da Marinika pominje samo najbliže Hitlerove saradnike. Ona stvarno podseća na ministra propagande nacističke Nemačke. Sto puta izgovorena laž se smatra istinom.

Saradžogla

pre 2 godine

Јебо те Ђилас да те јебо Ђилас!Нама из СНС си дојадио лудачком реториком!Ђилас,Ђилас,Ђилас ... Јебо те Ђилас!Буквално ме је срамота што сам неки фактор у СНС.ОНАЈ МАМЛАЗ ОЈАДИО СРБИЈУ ЗА 600 МИЛИОНА ЕВРА И НИКОМЕ НИШТА?Када је газда СНС слагао и умањио пензије ја од срамоте нисам излазио на улицу.

Dasa

pre 2 godine

Djilas dok je bio na vlasti brinuo je o tome sta sutra, kada ga narod ne bude zeleo vise i zato se nafatirao, obezbedio sebe i najblize za citav zivot. E sad, deo bogastva koristi da lazima pokusa da kupi naklonjenost naroda ali na njegovu zalost od toga mu nema nista.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17