• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo/Novosti

26.10.2021

21:30

VIŠE OD 10 ZEMALJA SPREMNO DA POVUČE PRIZNANJE! Selaković saopštio važnu vest o Kosovu i Metohiji!

YoutubePrintscreen

Politika

VIŠE OD 10 ZEMALJA SPREMNO DA POVUČE PRIZNANJE! Selaković saopštio važnu vest o Kosovu i Metohiji!

Podeli vest

Mnogo više od deset država je spremno da preispita svoje odluke o Kosovu i Metohiji, istakao je Nikola Selaković, ministar spoljnih poslova Republike Srbije

- Za nama je godina u kojoj je Srbija, kao mala ali ponosna zemlja, rešena da ljubomorno čuva svoju političku samostalnost i vojnu neutralnost, bila prinuđena da se za svoje interese bori u jednom složenom i problemima bremenitom političkom okruženju - istakao je Selaković.

Selaković je ranije, sredinom ovog meseca, u Njujorkug govorio o napadu ROSU na stanovništvo Srbije.

- Više od 200.000 interno raseljenih Srba čeka da se vrati svojim kućama - objasnio je Selaković, te ukazavši na cinične reči Osmanijeve koja se hvali prihvatanjem izbeglica iz udaljenih zemalja - rekao je tada Selaković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milovan

pre 2 godine

Spremno da povuce.!!?? Pa hajde.!!Zasto nisu.??? A Siptari su prekrsili ,i sada imate pravo da i vi nesto ucinite.?? Ali.?? Isto kao kada stitite Srbe.Hajde jos jednom.oni udare. A vi kazete ,hajde jos jednom i oni udare.!! Nemojte nas tako braniti.Ko boga vas molimo.

Vbgh

pre 2 godine

To se ne govori javno, dok se ne desi....sedi 1

Zaharova

pre 2 godine

I meni je plata 600€ za dva meseca rada ulje je 100 din i onda je mrmot zavio cokoladu.

Milan

pre 2 godine

A što onda to ne tražimo da povuku, zašto se čeka?

Dragi

pre 2 godine

To se tako ne radi. Napad je najbolja odbrana. Vi će te reagovati tek onda kada Šiptari ostvare prednost. Daj bože da ima 10, ali o tome se ne priča, nego treba tražiti da to urade odmah. Treba naterati Amere da popizde, jer onda prave greške. S druge strane Ameri pištuju hrabre, a preziru pi*kice i kukavice.

GrofMonte

pre 2 godine

Dobrica Ćosić, književnik, član SANU, bivši predsjednik države, „otac srpske nacije“, napisao je sljedeće: „Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17