• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.10.2021

14:33

Na sulude laži Hrvata, nadovezuju se Crnogorci! Rešio sav talog da pljucne po Vučiću, jer vole da pljunu po svemu što je srpsko!

Politika

Na sulude laži Hrvata, nadovezuju se Crnogorci! Rešio sav talog da pljucne po Vučiću, jer vole da pljunu po svemu što je srpsko!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov i narodni poslanik se povodom napada hrvatskih i crnogorskih medija na predsednika Srbije Aleksandra Vučića oglasio na svom Tviter profilu

 

- Na sulude laži medija iz Hrvatske nadovezuju se ovi tajkuni iz Crne Gore što se tužakaju okolo kao dve babe. Ali dve montenegrinske, komitske babe. Ne obične! Rešio sav talog da pljucne po 
Aleksandru Vučiću. Malo zato što vole da pljunu po svemu što je srpsko, a malo i za pozajmicu. Ili grant. Ko šta da
- napisao je Jovanov na Tviteru. 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nena

pre 2 godine

Takve sulude laži mnogo toga govore o onima koji su ih plasirali

Goksi

pre 2 godine

Hrvati se konsantno vraćaju u devedesete i jadno je što nikako ne mogu da se iščpaju odatle.

Zeljko

pre 2 godine

Neka nas pljuju Hrvati, treba samo da se zabrinemo ako počnu da nas hvale.

Pavle

pre 2 godine

Svako normalan videće da Hrvati lažu jer oni pominju ono vreme kad je Vučić bio student i kad se nije bavio politikom.

Nena

pre 2 godine

Orkestrirani napadi od strane Djilasovih pajtosa sa jedne strane i onih koji dolaze iz Hrvatske a sada i iz Crne Gore,sa druge strane, imaju za cilj rusenje predsednika Vučića po svaku cenu,ubi ih ljubomora i pakost i mrze sve što je srpsko!

ilija

pre 2 godine

mediji iz Zagreba nisu hrvatski mediji oni I vi ste u istom krevetu.

Takica

pre 2 godine

Srbija je postala lider u regionu i to ocigledno ljubomornim susedima smeta.

Taca

pre 2 godine

Crna Gora pokazuje svoje skandalozno ponasanje i bruka sebe i svoj narod.

Ivan

pre 2 godine

Od Hrvata smo nekako vec navikli na takve grozne stvari, ali Crnogorci u zadnje vreme kao da se takmice sa njima ko ce bolje da pljune po Srbiji.

Zdravko

pre 2 godine

Politicari iz regiona vredjajuci i omalovazavajuci Srbiju, srpski narod i predsednika, otvaraju stare rane zarad jeftinih i kratkorocnih poena na lokalu dok je Srbija decenijama odvajala doprinose za njih. Srbija je poslala vakcine svima kome su bile potrebne, a zahvalnosti nema.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17