• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.11.2021

19:35

"BIĆEMO SPREMNI ŠTA GOD DA SE DESI, DANAS JE IZNAD VALAČA KRUŽIO HELIKOPTER"!

Printscreen b92

Politika

"BIĆEMO SPREMNI ŠTA GOD DA SE DESI, DANAS JE IZNAD VALAČA KRUŽIO HELIKOPTER"!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostujući u emisiji "Fokus" na TV B92 govorio je o zauzimanju trafostanice Valač od strane Prištine

- Danas je iznad Valača kružio helikopter. Tu nema šta da traži osim ako se nešto ne planira - rekao je on i dodao da ćemo biti spremni šta god da se desi.

- Zabrinut sam. Kurti je kukavica i devastiran porazom na lokalnim izborima. On misli da su ga šiptari kaznili što nije dovoljan ratoboran. Ne razume da ni oni ne žele da se srpske i šiptarske glave kotrljaju ulicom - naglasio je Vulin i dodao da građani uvek mogu da računaju na MUP.

Prokomentarisao je i ruske dobrovoljce i slanje na KiM.

- Nama ne trebaju ruski dobrovoljci. Dovoljni su Srbi, ako ikad odlučimo da to uradimo - jasan je bio ministar.

Foto: Printscreen b92

- Šiptari nikada nisu dobili rat protiv Srbije i zato im treba NATO. Učinićemo sve da očuvamo mir. Nemamo dečje glave na bacanje - dodao je on.

Rekao je da i Đilas, i Jeremić, i Kurti rade iste stvari.

- Kurtiju je lakše. A kad vam Srbi tako nešto kažu, onda se zapitate - izjasnio se Vulin, a na pitanje o Đilasu i njegovoj tvrdnji da "kriminalci na severu KiM učestvuju na izborima", ministar je rekao da se "svoja zemlja ne pljuje i ne vređa".

- Ne ideš da pljuješ predsednika Srbije koji ima veću podršku nego što ćeš ti ikada imati. Takvi se preziru, pljuju i odbace. Pun je Hag takvih - poručio je Vulin i dodao da je kriminal daleko zastupljeniji na jugu KiM, nego na severu.

- Srbi na severu i jugu KiM su čestiti ljudi. Da nije Srbije i njene pomoći, ne bi imali hleba da jedu. Jel su oni kriminalci? Što preživljavaju od Srbije? Pa gde su im te pare od kriminala? - zapitao se Aleksandar Vulin.

Na pitanje šta Đilas očekuje od Eskobara, ministar unutrašnjih poslova kaže da očekuju da se Vučiću zabrani bavljenje politikom, a onda da se ide na izbore.

- Traže i zahtevaju da uvede sankcije Vučiću i da mu se zabrani da se bavi politikom - ponovio je Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 2 godine

za to vreme .. u Beogradu . . ruski Lukoil otima deonice manjinskim akcionarima .. ali to nije tema ni za jedne novinarske agencije ..

Milan

pre 2 godine

Tako je ministre. Da budeš sa nama u prvim borbenim redovima ionako si prošao obuku za vojnika.

Tetka iz Kanada

pre 2 godine

Vrati pare tetki i ovde krenula poskupljenja kao kod vas.

Realno

pre 2 godine

Kad ovaj dezerter obuce svoj klovnovski kostim, ima svi da pomru - od smeha!

Ja

pre 2 godine

Gde je on sluzio vojsku sa svojim vrsnjacima i gde je bio na ratistu? Ah da...nigde.

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Kako je u Kanadi,hladno ali standard tetke imaju velika primanja.

lopovi prodani

pre 2 godine

pa i da se Vucic ne kandiduje ( a normalno da hoce) ovi zuti bolidi i kriminalci ne mogu ni cenzus preci... pa tek bi iz inata mobilisao sve prijatelje i rodjake da izadju na izbore a tako bi i mnogi uradili pa bi sns imao 70 posto... zuti tajkun je najvece zlo koje je Srbija imala...

Deja

pre 2 godine

Meni samo nije jasno zasto policija ne hapsi djilasa i ostale izdajnike i lopove? Kako o i to mogu sve? Ima te za sta god hocete da ih hapsite. Umesto da se na da pohapsi i na sud, vi se tu prepicavate, kao da su oni vlast!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija