• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.11.2021

11:41

Viola fon Kramon sigurno može da nađe neku zemlju u kojoj njene reči nešto znače! SRBIJA NIJE JEDNA OD NJIH!

Politika

Viola fon Kramon sigurno može da nađe neku zemlju u kojoj njene reči nešto znače! SRBIJA NIJE JEDNA OD NJIH!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik PS Aleksandar Vulin, izjavio je danas da Viola fon Kramon sigurno može da nađe neku zemlju u kojoj njena reč nešto znači, ali da Srbija nije ta zemlja

- Neću iskoristiti činjenicu da hiljade stranih radnika u Nemačkoj trpe diskriminaciju, da žive bedno i da uslovi u kojima rade ne mogu da se porede sa uslovima u kojima rade nemački radnici. Neću podsetiti Violu Fon Kramon ni da je potomak naroda koji je u dva svetska rata u Srbiji streljao decu i pravio logore. Neću joj čak reći ni da šiptarski lobista nema prava da sudi o Srbiji, samo ću je pitati kako je sve što ima veze sa kineskim kapitalom prljavo i zašto je sve što industrijalizuje i zapošljava Srbiju loše i pogrešno - naveo je Vulin u saopštenju.

- Viola fon Kramon sigurno može da nađe neku zemlju ili bar teritoriju u kojoj njena reč nešto znači, Srbija nije ta zemlja - izjavio je Vulin povodom novih napada Viole Fon Kramon na vlasti u Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vulin odbrusio Vjosi Osmani - TAKVU LAŽ MOŽE SAMO ONA DA SMISLI!
Politika

Vulin odbrusio Vjosi Osmani - TAKVU LAŽ MOŽE SAMO ONA DA SMISLI!

Srbija Aleksandra Vučića je pomogla svakom kome je u borbi sa korona virusom potrebna pomoć i nema tog pojedinca, teritorije ili države koju je uslovila. Srbija je vakcine poklanjala čitavom regionu, uključujući i Severnu Makedoniju i Crnu Goru koje su priznale lažnu državu Kosovo, i nikada nikog nije uslovila, izjavio je danas ministar policije i predsednik PS Aleksandar Vulin

21.11.2021

10:49

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija