• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.11.2021

12:42

Vučića ne može da pobedi neko ko priznaje lažno Kosovo ili izmišljeni genocid u Srebrenici! Video

printscreen TV Prva

Politika

Vučića ne može da pobedi neko ko priznaje lažno Kosovo ili izmišljeni genocid u Srebrenici! Video

Podeli vest

Lider Dveri Boško Obradović danas je u gostovanju na TV Prva osuo paljbu po đilasovcima i istakao da Vučića ne može da pobedi neko ko priznaje nezavisnost lažne države Kosovo ili onaj ko priznaje genocid u Srebrenici

 

- Vučiću se ne može staviti neki kandidat koji dolazi iz bivšeg režima, koji ne može da ga pobedi. Ili neki koji priznaje nezavisno Kosovo, ili onaj koji prizaje genocid u Srebrenici. Veoma je važno da taj kandidat bude čvrsto patriotski kandidat. 

- Ono što je za nas postalo neprihvatljivo je to da se vraćamo na vreme bivše vlasti. Mi kao Dveri ne možemo biti deo neke kolone obnove Demokratske stranke. Mi smatramo da to nije rešenje. 

- U 30 tačaka programa SzS, što je bio osnivački akt te udružene opozicije, 80 odsto tog programa bio je program Pokreta Dveri, dakle potpuno nov program. Mi se ni na koji način nismo odrekli svog programa već su predstavnici bivšeg režima morali da se prilagode novim vremenima i novoj politici. Na primer, dve tačke bile su posvećene Kosovu i Metohiji i neprihvatanju priznanja lažne države Kosovo, što je bio naš uslov da bismo uopšte ušli u SzS. Kasnije je taj Sazvez za Srbiju ugašen, da li iz razloga što se Srpski pokret Dveri postao previše vidljiv ili da bi se ta klauzola o Kosovu nekako relativizovala. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Normalac

pre 2 godine

Koji sada "Boško"? Valjda "fašista, ljotićevac.." Toliko ste jadni...

Srbiju Napala Sekta

pre 2 godine

Pocinjem da sumnjam da se boris za Srbiju vec za sebe kao i Vucic. Udruzi se sa ZAVETNICIMA (zavetne dveri)

Realno

pre 2 godine

Bosko je udbas, kao i Lecic i Canak, Ceda, Vuk... SAmo malo glume za masu. Napred Marinika!

Jovan

pre 2 godine

Boško je izašao iz Đilasove koalicije od kako je tamo Tepićeva. Marinika Tepić je Đilasova najveća greška.

Pavle

pre 2 godine

Da se kladimo da će Bole da ima bolji rezultat na izborima od Đilasa, neće ni to da bude neki veliki uspeh ali preći će Đilasa po glasovima.

Alen

pre 2 godine

Gotovo svi u taj Đilasov SSP, uz sve satelite, priznaju Kosovo, i govore o genocidu u Srebrenici, a i oni koji ne govore oni ćute o tome, a ćutnja je jedna vrsta potvrde.

Maja123

pre 2 godine

Srbi nikada nisu bili genocidan narod. Velika je nepravda i šteta naneta nama. Marinika i Đilas treba da spuste glave i da se izvinjavaju srpskom narodu. Ali od svega njima ipak draži Kurti.

Rade

pre 2 godine

Boškić, kao bugari, okreće se kako vetar duva ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija