• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

01.12.2021

13:05

Nebojša Bakarec: Srećan rođendan, Danilo!

privatna arhiva

Politika

Nebojša Bakarec: Srećan rođendan, Danilo!

Podeli vest

Želim srećan rođendan Danilu Vučiću. Nažalost, članovi udruženog zločinačkog udruženja, su odlučili da mu „čestitaju“ rođendan, novom laži, novim spinom!

 

Dragan Đilas i Dragan Šolak su verovatno novcem, preko svojih veza i preko direktorke Jadranke Drinić, koja se inače od naših organa krije u Italiji, uspeli da plasiraju laž u italijanski list „La Republika“. Poturili su jednu rečenicu, laž – da je sin predsednika Vučića, Danilo, menadžer-agent jednog fudbalera, i da radi u sportskoj agenciji „International Sports Office“.

Da je sve laž i spin, dokazuje indikativna činjenica je da je tekst u italijanskom listu objavljen pre skoro dva meseca (8. oktobra 2021.), a đilasovski mediji, su u udruženom zločinačkom poduhvatu, tu laž staru dva meseca, po komandi, po nalogu i dogovoru, odlučili da objave na današnji rođendan Danila Vučića. To jasno govori o nameri da se do kraja dehumanizuje mladi Danilo.

Do sada su ga đilasovski mediji proglašavali fudbalskim huliganom, kriminalcem, pripadnikom jednog kriminalnog klana, bogatašem koji deli vreće para, jednostavno, pokušavaju da naprave od njega dežurnog krivca, permanentno sumnjivo lice, modernog Jozefa K. Đilasovska medijska banda, uhodi Danila, pravi problem kada on na javnom mestu, u kafiću, gleda utakmicu, uhodi ga na radnom mestu u vinoteci, šalje besmislene crne trojke, kontrole u vinoteku, kontrole organa koji sa tim nemaju nikakve veze. I sve to spinuju, zagorčavaju mu život. Ugrožavaju mu bezbednost i život!

I nema veze što je agencija „International Sports Office“ oštro demantovala laži o Danilu, što te laži negira i fudbalski klub Fiorentina. I nema veze što agent pomenutog fudbalera i direktor agencije Darko Ristić tvrdi da su neistiniti navodi italijanske štampe koji predsednikovog sina dovode u vezu sa fudbalerom Vlahovićem. „Danilo Vučić nije ni na koji način angažovan u agenciji ‘Internešnel Sports Ofis’, niti je ikada bio, pa samim tim nije ni agent fudbalera Dušana Vlahovića“, naveo je direktor agencije Ristić u pisanom demantiju. Važna je jedna podmetnuta rečenica u nekom italijanskom tekstu od pre dva meseca. I sada kao pečurke posle kiše, niču monstruozne laži u đilasovskim medijima. Važan je plan dehumanizacije Danila Vučića. Važan je novi spin, pošto je prethodni spin o vinoteci u kojoj radi Danilo propao.

Cilj udruženog zločinačkog medijskog poduhvata je-uništiti predsednika Vučića, tako što će uništiti članove njegove porodice, na prvom mestu sina Danila i brata Andreja. Ovaj put Danila pokušavaju da prikažu kao trulog bogataša, pošto u tekstovima pominju proviziju agenata fudbalera Vlahovića (3 do 5 miliona evra), i time sugerišu laž da će Danilo imati milione evra. Sram vas bilo pasja pogani, nakote hijena i lešinara! Znam, počela je preizborna kampanja!

Autor je član predsedništva SNS i narodni poslanik!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija