• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.12.2021

18:24

SVI BI VOLELI DA IMAJU AUTO-PUT, A NIKO NEĆE DA DA KAMEN! Vučić objasnio zašto je Zakon o eksproprijaciji NEOPHODAN!

Printscreen

Politika

SVI BI VOLELI DA IMAJU AUTO-PUT, A NIKO NEĆE DA DA KAMEN! Vučić objasnio zašto je Zakon o eksproprijaciji NEOPHODAN!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se naciji i tom prilikom govorio o aktuelnim temama

Predsednik Vučić je svoje obraćanje započeo analizom ulaganja u infrastrukturu, rekavši da se ovoliko nije ulagalo proteklih 70 godina.

- Prethodne dve godine, a i prethodnih sedam su neke od godina u kojima možemo da se pohvalimo velikim rastom. Stopa rasta će biti najveća do sada. U decembru će nam biti otvoren klaster. Srbija se nalazi na dobrom putu. Najvažnije od svega je da ulažemo u infrastrukturu, a što nismo uradili u proteklih 70 godina - istakao je predsednik Vučić.

Celo obraćanje predsednika republike Srbije Aleksandra Vučića možete videti OVDE.

- Svi bi voleli da imaju auto-put, a niko neće da da kamen, želje vlasti su želele da se to promeni, pa su predložili Zakon o eksproprijaciji, sve bi bilo lakše da nije bilo aljkavosti, kada biste znali da za svaki ovaj objekat isplatimo desetine milione evra za svaki objekat, drugačije biste na to gledali - kaže Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovana

pre 2 godine

Vucic je za mene pre svega jedan veliki covek i gospodin.

jana

pre 2 godine

Narod veruje predsedniku Vucicu i njegovom vodjenju drzave. Predan je Srbiji i radi za Srbiju. Niko ne sumnja i ne treba u njegove odluke.

Ana

pre 2 godine

Vučic sve sto je obecao i uradio, on radom dobija rezultate!

Tanja

pre 2 godine

Ovako postupa pravi predsednik, misli na sve građane Srbije bez obzira na političku pripadnost. Iako ovi koji su organizovali blokade misle da su pobedili varaju se, Vučić ih je nadmudrio.

Jeka

pre 2 godine

U Srbiju se nikada ovoliko nije ulagolo i nije se ovom brzinom gradilo!

Vesna

pre 2 godine

Predsednik prvenstveno gleda interes svojih gradjana i drzave!

Jovica

pre 2 godine

Vučic je pravi predsednik i gospodin čovek!

Ilija

pre 2 godine

Zakon o eksproprijaciji je neophodan , i svi treba da budemo trezveni po tom pitanju.

Milos

pre 2 godine

Vazno je da sagledamo sve iz vise perspektiva. Za nase dobro, treba da shvatimo da za puteve treba i da ucestvujemo, da damo doprinos, svako od nas. A ne samo da skacemo i sve negodujemo. Hvala predsedniku Vucicu, sto ima strpljenja.

Teodora Jovanovic

pre 2 godine

To kralju! Mislili su da ce ubrati politicke poene na ovome? Nema od ta posla nista. Mogu da te vole ili ne ali moraju da priznaju jedno-uvek si 5 koraka ispred njih.

Tara

pre 2 godine

Vucic je jedan gospodin koji uvek pokopa opoziciju svojim radom!

Maki

pre 2 godine

Drago mi je sto Vucic konstantno pokazuje opoziciji koliko je mocniji od njih, nisu mu ni do kolena!

Marina

pre 2 godine

Vucic stalno pokazuje koliki je kralj i koliko je bolji od opozicije!

VUČIĆ PONOVO ODJAVIO ŽAKLINU TATALOVIĆ SA N1!
Politika

VUČIĆ PONOVO ODJAVIO ŽAKLINU TATALOVIĆ SA N1!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima, a odgovarajući na pitanja novinara dogodila se neobična situacija. Žaklina Tatalović sa N1 postavila je pitanje da li je obraćanje predsednika znak da su demonstracije od pre nekoliko dana urodile plodom, a kada je predsednik počeo da odgovara, novinarka je konstantno dobacivala

01.12.2021

19:33

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17