• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.12.2021

11:00

"RTS će kad-tad emitovati film Quo vadis, Aida!" Milan Antonijević sa Marinikom i Đilasom vodi kampanju za emitovanje ANTISRPSKOG FILMA!

Fotoilustracija

Politika

"RTS će kad-tad emitovati film Quo vadis, Aida!" Milan Antonijević sa Marinikom i Đilasom vodi kampanju za emitovanje ANTISRPSKOG FILMA!

Podeli vest

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević se pridružio Draganu Đilasu i Mariniki Tepić u sramnoj antisrpskoj kampanji za emitovanje filma "Qou vadis, Aida" na javnom servisu Srbije

- E moj druže Vučeliću, “potpuno si totalno” otišao u aut i huškaš narod. Film se ne bavi Srbima kao krivcima, čak se ne bavi ni tvojim drugarima osuđenim ratnim zločincima, čiju krivicu pokušavaš da nam uvališ. RTSu se unapred zahvaljujem što će film prikazati kad-tad - naveo je Antonijević na Tviteru.

 

 

Foto: Fotoilustracija

Podsetimo, Film bosanske rediteljke Jasmile Žbanić govori o zločinu u Srebrenici, ali je zapravo jedini cilj ovog filma da se svetu još jednom Srbi prikažu kao kreatori i počinitelji genocida. Jasno je da ovaj film na sve načine pokušava da celom srpskom narodu zalepi etiketu genocidnog.

Marinika Tepić i Dragan Đilas insistiraju na tome da se u Srbiji prikaze film Quo vadis, Aida, što je samo nastavka njihove bolesne kampanje protiv Srba i Srbije. Tako je juče u đilasovskom Danasu objavljen tekst pod naslovom "Da li ćemo najbolji evropski film Quo vadis, Aida gledati na nacionalnoj televiziji" što je direktno gaženje po srpskom narodu. 

Ovo i ne treba da bilo koga začudi, s obzirom na to da su mesecima vodili prljavu kampanju protiv filma "Dara iz Jasenovca" koji prikazuje jasenovačke žrtve i stradanja u ustaškim logorima, a danas im je glavna vest uspeh filma "Quo vadis, Aida", koji govori o "genocidnim Srbima".

Takođe,  Marinika Tepić je u više navrata govorila da su Srbi genocidan narod i da su tokom rata u Hrvatskoj srpske vlasti na teritoriji Srbije, tačnije u Vojvodini, držale koncentracione logore za mučenje hrvatskih zarobljenika. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 2 godine

Па имате ваше тв Н1 и Нова С, па га емитујте и реоризирајте, нико вам не брани

Rade R

pre 2 godine

Ujedinjuju se ustaše i poturice! Mržnja ubija onoga koji mrzi! Neka ih! Svakom normalnom čoveku je sve jasno! Oni se kandiduju za izbore u Sarajevu, Zagrebu i Prištini!

cica Mrsoje

pre 2 godine

Neka hrvati objave podatke koliko Srba zivi sada u lepoj njihovoj, neka bosanci objave koliko Srba sada zivi u kantonu Sarajevo i videcemo odmah koji je narod genocidan.A Antonijevic ,Djiki, Marinika i ostali neka idu u Sarajevo i neka ga gledaju do mile volje, pa i dvadesetak puta ako im je zadovoljstvo.Najbolje bi bilo da se presele u Sarajevo i uzmu njihovo drzavljanstvo pa da nas sa razlogom mrze.

milankukic

pre 2 godine

vi ste gospodo otpad Srbije i bruka dali imate trun savesti

Vla

pre 2 godine

Proterati go na iz srbije, neka idu da zive tamo gde im je lepse

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija