• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.12.2021

13:52

LAŽU, NA BOGA NE MISLE! Još jedna gnusna izmišljotina đilasovskih novina, VLADA SRBIJE SE HITNO OGLASILA!

Fotoilustracija

Politika

LAŽU, NA BOGA NE MISLE! Još jedna gnusna izmišljotina đilasovskih novina, VLADA SRBIJE SE HITNO OGLASILA!

Podeli vest

Đilasovski portal Direktno objavio je danas popuno lažnu vest - da je ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević od Vlade Srbije dobila stan i to u centru Beograda

 

Prema njihovim "saznanjima", ministarka Kisić je dobila stan u Siminoj ulici, ali, kako kažu, nije poznato da li je to poklon ili joj je ustupljen samo na korišćenje. Ipak, ovo je samo još jedna laž u nizu. 

Apsolutno nijedna reč njihovih "saznanja" nije tačna - niti je ministarka Kisić dobila stan, niti joj je ustupljen na korišćenje. 

Foto: printscreen

Tim povodom se oglasio i Generalni sekretarijat Vlade Republike Srbije:

Generalni sekretarijat Vlade Republike Srbije, povodom navoda koji su se pojavili u pojedinim medijima, oseća obavezu da demantuje da je ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević dobila stan na korišćenje od Vlade.

Kisić Tepavčević od Stambene komisije Vlade Srbije nikada nije dobila stan na korišćenje.

Takođe, od istoimene komisije ministarka nikada nije dobila ni stan u zakup, niti na raspolaganje. Stoga, navodi koji su se pojavili u nekim medijima nisu tačni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sini

pre 2 godine

Zar je stan najvredniji.... Dobila je funkciju, da bude veran vojnik i ko zna sta jos... Zar nije dovoljno?

lala

pre 2 godine

Darija, grudima na neprijatelja. Daj neku sliku sa plaže, u toplesu, pa neka crknu od muke. Naročito ona Marinika.

Antun cupak

pre 2 godine

Штаћете,лажу и за сендвиче!!!!???

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija