• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.01.2022

21:02

SVE OVO NAPRAVLJENO JE ZLOUPOTREBOM TELEKOMA I POLITIČKE MOĆI... A uz to je i Skaj njuz Šolaka nazvao pravim imenom - TAJKUNOM!

printscreen

Politika

SVE OVO NAPRAVLJENO JE ZLOUPOTREBOM TELEKOMA I POLITIČKE MOĆI... A uz to je i Skaj njuz Šolaka nazvao pravim imenom - TAJKUNOM!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se na društvenoj mreži Tviter o temi koja je uzburkala javnost u Srbiji

Ona je komentarisala vest da je Dragan Šolak, vlasnik Sport Republic-a koji je u sklopu Junajted grupe, kupio FK Sautempton.

Prema rečima premijerke, sada je kristalno jasno da je ovo sve napravljeno zloupotrebom novca građana Srbije i političke moći...

 

Foto: printscreen Twitter

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
robija za SNS mafiju

pre 2 godine

Колико ли је дуго трокирао премијер док није изговорио Саутемптон ??

kurto

pre 2 godine

ALO ŠKIJE.Manite ovaj NLO OBJEKAT Brnabic.Sta je bre sa Vucicem.Dva dana ni traga ni glasa.Jel bio atentat ili otkazalo srce

Pahuljica

pre 2 godine

Solak je Djilasov prijatelj...dva kriminalca,tajkuna misle da su jaci od drzave, da mogu da prevare gradjane Srbije.

Žigolo

pre 2 godine

Kad se sve to pogleda, firme na Malti, u Luksemburgu i ko zna gde još na drugim mestima, koliko je teško razumeti zašto mrze SNS i Vučića, zašto osipaju drvlje i kamenje na Telekom i MTS, zato što im ne dozvoljava da i dalje pljačkaju i otimaju, da pod svoju kontrolu stave bukvalno sve

Mila

pre 2 godine

Danas je ljudima jasno ko su Djilas i Solak, do sada smo culi i videli o njima svasta ali ovo je vrhunac. Ukrali novac od naroda pa se sada bahate.

Ana

pre 2 godine

Osim što su uzeli novac od jadnog naroda, još su se trznuki da taj insti novac uloze u kupovinu kluba, pa ovo nema nigde.

Mimi

pre 2 godine

Opljačkam narod pa kupujem belosvetsku ološ. Bolje da je izgradio novi klinički centar. Puna usta naroda I brige za narod .....Samo prazne priče....

Slavica

pre 2 godine

Šolak, Đilas, Marinika i sve njihove satrape nemaju stida niti ga osećaju kada ih neko nazove tajkunima. Oni se ponose što od naroskih para kupuju klubove po Evropi. Što bi naš narod rekao : "Čega se pametan stidi, lud se ponosi".

Nena

pre 2 godine

Dok se vlast bori da iskoristi sve potencijale naše države, da je podigne na jedan viši nivo i da je maksimalno razvije, opozicija se baškari sa raznim ličnim kupovinama od novca koji su pokrali od Srbije!Od ovog jadnog i napomenom naroda i foliraju se kako žele dobro za Srbiju!?Mozda hoce da nam daju na poklon taj klub,pa da svi imamo koristi od njega?

Nena

pre 2 godine

Pa kako drugačije da ga nazovu?Neko ko ima ovoliko i može da plati, kao sitnicu, je tajkun!Nikako drugačije!

Milan

pre 2 godine

jadno je da se bahate parama koje su pokrali od gradjana Srbije. Steta za Sautemptom, upropastice ga Djilas kao sto je upropastio i Srbiju...

Gale

pre 2 godine

E moji gradjani sada znate gde su vase pare i sta se sa njima radi!

Vanja

pre 2 godine

Svi su se negativno iznenadili kada su saznali da je Solak kupio klub. Dno dna.

Miloške

pre 2 godine

Pa kad Đilas nije gledao svoj džep?! Vidim da ni njegov kum nije ništa bolji od njega.

Darko

pre 2 godine

Pa bre niko nije glup, a i svi znaju sa čijim parama Šolak/Đilas trguje. Sve su to naše pare.

Igor

pre 2 godine

Kako su mogli da dozvole da ti tamo iz kluba da Šolak bude vlasnik jednog tako velikog kluba??? A još ulaže tuđe pare...

ljubica

pre 2 godine

Iskoristili su narod, ojadili državne resurse i sada se baškare i razmeću tuđim parama. Ovo samo pokazuje kako su vodili zemlju tokom svoje vlasti. Opustošili sve i potrpali u svoje džepove.

Leptir

pre 2 godine

Najlakše je kupovati novcem koji je uzet od poštenih građana koji su ga pošteno zaradili.

Nina

pre 2 godine

Za vreme Đilasove vladavine građani Srbije su radili za bedne plate,nije mali broj onih koji nisu ni dobijali plate,neki su gubili poslove. Dok je narod grcao u dugovima Đilas se bogatio.Sada on i njegov prijatelj Šolak mogu sebi da priušte kupovinu engleskog fudbalskog kluba.

sledeća vest

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru!
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru!

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!
Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!

Građani Majdanpeka od danas pa do daljeg će biti bez vode za piće. Novi gradski vodovod ,,Pustinjac,, sa kojeg se vodom napaja veći deo žitelja grada Majdanpeka i selo Debeli Lug, ostao je bez dovoljnog dotoka vode , tako da je vodosnabdevanje dovedeno u pitanje.

13.08.2024

13:14