• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.01.2022

11:43

MRŽNJA SA JEDNE STRANE IZAZIVA JOŠ VEĆU MRŽNJU SA DRUGE! Formirana Radna grupa zbog incidenata policije u Priboju!

Tanjug/Miloš Milivojević

Politika

MRŽNJA SA JEDNE STRANE IZAZIVA JOŠ VEĆU MRŽNJU SA DRUGE! Formirana Radna grupa zbog incidenata policije u Priboju!

Podeli vest

Povodom ponovljenih incidenata u Priboju od strane pripadnika Uprave granične policije u kojima se vređaju građani druge nacije i vere, po naređenju ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina formirana je radna grupa koju čine rukovodioci Uprave granične policije koji će danas održati sastanak sa rukovodiocima i starešinama Regionalnog centra prema Crnoj Gori u Priboju

Zadatak radne grupe je da sagleda i utvrdi sve činjenice i okolnosti ovih događaja, kao i da sprovede i završi disciplinske postupke protiv policijskih službenika granične policije u Priboju.

Na društvenim mrežama je nešto ranije osvanuo video policije iz Priboja, koja, kako se na snimku vidi, peva da će Pazar da bude novi Vukovar a Sjenica nova Srebrenica.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je snimak pesme koju su pevali policajci u Priboju.

- Nije dobro ni pametno da se vređaju pripadnici drugih naroda, podsećanjem na ubistva, niko to ne sme da uradi. Za nas je jedini izbor mir, i dobio sam pisma i Bošnjaka i Srba i molim i jedne i druge da razumeju da Srbija neće dozvoliti bilo kakve incidente niti ugrožavanje bezbednosti bilo koga. Uveren sam da će nadležni organi u skladu sa zakonom uraditi sve. Što se tiče odnosa Srba i Bošnjaka mi moramo da razumemo da jedni bez drugih ne možemo da živimo niti da opstanemo. Ima stotine reakcija šta se dogodilo u Priboju, mržnja sa jedne strane izaziva još veću mržnju sa druge strane - naglasio je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija