• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.01.2022

12:46

SMEŠNO! NAJAVILI 5.000, DOŠLO IH 350 SA SVE ĐILASOM I MARINIKOM! Na protestu napali Simu Spasića, pobacali mu stvari, gađali ga grudvama!?! (Video)

informer.rs

Politika

SMEŠNO! NAJAVILI 5.000, DOŠLO IH 350 SA SVE ĐILASOM I MARINIKOM! Na protestu napali Simu Spasića, pobacali mu stvari, gađali ga grudvama!?! (Video)

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, zajedno sa najbližim saradnicima, prijavio je policiji za danas protestni skup povodom godišnjice ubistva Olivera Ivanovića i najavio da će na tom skupu biti prisutno 5.000 ljudi. Ali, kao što to obično biva, kad je reč o Đilasu, desilo se nešto potpuno (ne)očekivano.


Opet su, Đilas i njegova ekipa ispali smešni. Jadni, bedni i smešni. Najavljivali su danima "najveći, odlučujući protest", u prijavi MUP su naveli da će ih biti 5.000, a onda ih se danas ispred Predsedništva skupilo manje od 350! I to sa sve Đilasom, Marinikom, Borkom Stefanovićem, Dejanom Bulatovićem, Mlađanom Đorđevićem.

Sa njima, izgleda, na proteste više neće ni članovi najužih porodica…

Foto: informer.rs

Kada su shvatili kako i koliko su se obrukali, đilasovci su prsli od muke i krenuli u "radikalizaciju" - napali su sirotog Simu Spasića koji je sam sa megafonom došao da im se suprotstavi!

Foto: informer.rs

Najpre je jedna histerična gospođa razbacala Simine stvari, a onda su velike đilasovske junačine krenule herojski da Spasića zasipaju grudvma i ledenicama!

U tom “junačkom napadu” njih 20,30 na jednog prednjačio je Đilasov kum Mlađan Đorđević. Uvek je on jak, ali samo u čoporu, samo kad treba udariti na nemoćnijeg, starijeg i slabijeg.

Bruka i sramota! Eto to su oni. I ništa više osim toga.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kole

pre 2 godine

Nisu oni tu zbog ekologije nego sto ih Djilas naterao!

Sofija

pre 2 godine

Dokle vise maltretiranja normalnih gradjana i uskracivanja slobode kretanja!

Bora

pre 2 godine

To je ta podrska Đilas vise ih i nema, samo Điki umislio da ce vise gradjana da ga podrzi!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija