• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.01.2022

16:44

NAJKORUMPIRANIJI GOVORI O KORUPCIJI! Vladimir Orlić žutom tajkunu Đilasu: Narod vam je sve dobro zapamtio!

Politika

NAJKORUMPIRANIJI GOVORI O KORUPCIJI! Vladimir Orlić žutom tajkunu Đilasu: Narod vam je sve dobro zapamtio!

Podeli vest

Rešio žuti tajkun Dragan Đilas, najkorumpiraniji od svih kabadahija koje su jahale narodnu grbaču, da danas govori o - korupciji. Sve o njemu i njegovom odnosu prema korupciji rekla je svojevremeno predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać. saopštio je član gradskog odbora SNS Vladimir Orlić

U svojoj preciznoj analizi iz 2011. godine, da se podseti tajkun koji danas bezočno, ali providno i smešno pokušava ljude u lice da slaže sa pričom "ja nisam nikad bio na vlasti", Verica Barać je raskrinkala koruptivne mehanizme kojima se bogatio sam Đilas: od preprodaje reklamnih sekundi na RTS po povlašćenim cenama, preko primoravanja malih firmi da mu ustupaju vreme po 10 puta nižoj ceni, do čistog sukoba interesa u Đilasovom privatnom "poslovanju" sa državnim i gradskim ustanovama i preduzećima. Od tada, pa sve do danas, bahati tajkun Đilas ostao je za sve u Srbiji - drugo ime za pljačku, zloupotrebu položaja i najdvratniju korupciju.

A pošto se "brine" i za pravosuđe, o istom trošku neka se bahati tajkun podseti i reči Verice Barać o kriminalnoj čistki sudija i tužilaca koju su 2009. preduzeli on i njegovo žuto preduzeće. Rekla je predsednica Saveta za borbu protiv korupcije tada: da je to bilo nešto najgore od svega što su uradili svojoj zemlji, mada je teško reći u kojoj su joj oblasti više zla naneli. 

Dok se na svoje beščašće "podsećaju", neka Đilas, sve njegove našim novcem plaćene Marinike i ostatak tajkunsko-mafijaškog kartela iz bivšeg režima imaju u vidu: narod im je sve dobro zapamtio. Svu pljačku, svu korupciju, i uništene ljudske živote i obogaljeno pravosuđe. Kod naroda vađenje na amneziju najgorih od najgorih - ne prolazi. I taj im narod jasno poručuje: nećete nikad više, zlikovci korumpirani - zaključuje Orlić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 2 godine

Đilasu je bolje da cuti a ne da priča o korupciji!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija