• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2022

12:06

BOLEST MOZGA! "Anonimni tajkun", u šolakovskom Danasu, na sva usta hvali Šolaka!

Informer/Wikipedia

Politika

BOLEST MOZGA! "Anonimni tajkun", u šolakovskom Danasu, na sva usta hvali Šolaka!

Podeli vest

Anonimni tajkun je u listu Dragana Šolaka "Danas" napisao kolumnu u kojoj bestidno hvali vlasnika lista i to što je novcem građana Srbije kupio engleski Sautempton i tvrdi potpunu nebulozu - da kupovina kluba Premijer lige ima pozitivan efekat na ugled Srbije

 

Ipak, nije baš sasvim jasno kakve veze ima sa Srbijom Dragan Šolak koji ne živi i ne plaća porez u Srbiji, osim što je novcem koji je uzeo od građana naše zemlje kupio pomenuti klub?!?

Istovremeno, nepoznati autor u kolumni kritikuje premijerku Srbije Anu Brnabić jer iznosi upravo ovu prethodnu činjenicu - istinu. Time samo dokazuje da je premijerka u pravu. 

DOKUMENTI DOKAZUJU VELIKU FINANSIJSKU PREVARU! Đilas i Šolak utajili 20 miliona evra na prodaji 'Dajrekt medije'! A gazda SBB sad kupuje Sautempton

Podsetimo, premijerka Brnabić je jasno i glasno rekla da je "sve ovo napravljeno novcem građana Srbije".

- Ova akvizicija kristalno jasno pokazuje kakva smo bili oligarhija u prvoj deceniji 2000-ih dok su Srbiju vodili Šolakovi politički i poslovni partneri. Sve ovo napravljeno je novcem građana Srbije, zloupotrebom državnih resursa (Telekoma) i političke moći - naglasila je Brnabić. 

- Pored toga, samo da skrenem pažnju i na to da Sky News kaže da je United Grupa tajkunski medij: Serbian tycoon Dragan Solak, who funded the United Group... - napisala je Brnabić.

SRBIJO, POGLEDAJ KAKO SE ĐILAS I ŠOLAK SPRDAJU! Namlatili stotine miliona evra pljačkajući građane, a sad svoj narod, koji nikad nisu voleli, zajebavaju!

List na kraju kolumne navodi da je ime autora "poznato redakciji"... 

Šta se stvarno krije iza kupovine Sauteptona pročitajte OVDE.

 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan

pre 2 godine

Pa kriminalci se uvek bore protiv vlasti.Nemogu vise KRASTI A ZINULA GUZICA!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija