• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.01.2022

11:47

Vulin: Jačanjem kapaciteta MUP podižemo bezbednost građana!

MUP

Politika

Vulin: Jačanjem kapaciteta MUP podižemo bezbednost građana!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas na Zlatiboru radove na izgradnji nove zgrade Policijske ispostave, kao i radove na rekonstrukciji hotela „Narcis“


Nakon što se upoznao sa stanjem na gradilištu, ministar policije je istakao da će novi objekat Policijske ispostave Zlatibor značajno doprineti još boljoj komunikaciji između policije i građana Zlatiborskog okruga, kao i unapređenju bezbednosti i sigurnosti svih meštana i turista.

"Nakon nedavnog otvaranja Policijske ispostave Kopaonik, nastavljamo sa kontinuiranim ulaganjem u infrastrukturu Ministarstva unutrašnjih poslova i modernizacijom policije. Uskoro ćemo otvoriti i učiniti funkcionalnom za rad i Policijsku ispostavu Zlatibor. Njenim otvaranjem i angažovanjem 30 policijskih službenka koji će raditi u tri smene, svi meštani ove planine koja je i najposećenija turistička destinacija, biće još sigurniji, kao i njihova imovina, a bezbednost i komfor posetilaca još veća", poručio je Vulin, saopštio je MUP.

Foto: MUP

Ministar je još jednom ponovio da će MUP učiniti sve da olakša i unapredi rad svih svojih pripadnika, kao i da se zanavljanjem i modernizacijom opreme podiže efikasnost srpske policije i bezbednost građana.

"Jačanjem i poboljšanjem kapaciteta MUP-a, poboljšavamo rad i efikasnost policije, iz kojeg proizilazi bolja opšta sigurnost i bezbednost građana. Nova oprema i vozila, renoviranje prostorija MUP-a i izgradnja novih doprinose dodatnoj bezbednosti građana, što je naš najvažniji cilj", rekao je Vulin.

Ministar je istakao da su zahvaljujući naporima i ekonomskim merama koje je sproveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uslovi rada i radno okruženje za policiju, pored ovakvih kapitalnih ulaganja, znatno poboljšani i unapređeni i najavio da će se kapaciteti MUP-a još više obnavljati i jačati u narednom periodu.

Foto: MUP

Budući objekat Policijske ispostave Zlatibor nalazi se na parceli površine 1.650 metara kvadratnih, a u okviru objekta su predviđeni dežurna služba, kancelarije, garaže i druge prostorije opremljene za rad policije.

Takođe, ovom prilikom ministar policije Vulin obišao je na Zlatiboru i radove na rekonstrukciji hotelskog smeštaja „Narcis“, čiji je držalac prava Ministarstvo unutrašnjih poslova.

"Iako decenijama unazad nije bilo većih ulaganja u ovaj objekat osim tekućih, od avgusta prošle godine započeti su radovi na rekonstrukciji smeštajnih jedinica i sanaciji i renoviranju svih prostorija. Hoću da moji policajci i njihove porodice imaju adekvatne uslove za odmor. Ministarstvo unutrašnjih poslova brine o svojima", poručio je Vulin.

Foto: MUP

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija