• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.01.2022

13:16

SMEJURIJA! Đilas, koga je Verica Barać još 2011. prozivala zbog korupcije, obećava da će se boriti protiv korupcije ako dođe na vlast! (VIDEO)

printscreen

Politika

SMEJURIJA! Đilas, koga je Verica Barać još 2011. prozivala zbog korupcije, obećava da će se boriti protiv korupcije ako dođe na vlast! (VIDEO)

Podeli vest

Dragan Đilas, tajkun koga je Verica Barać, nekadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije, još 2011. godine u svom izveštaju prozvala zbog umešanosti u korupciju, jutros gostujući na N1 obećava da će se on boriti protiv korupcije ako dođe na vlast?!?

 

Iako je Verica Barać, te 2011. godine, u svom izveštaju jasno rekla da je tadašnja vlast preko Dragana Đilasa i njegovih marketinških firmi uspostavila kontrolu nad medijima, taj isti Đilas, sada obećava građanima da će on biti borac protiv korupcije.

A u tu borbu poziva i profesora Čupića kog bivši studenti optužuju za SEKSUALNA UZNEMIRAVANJA!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Njanja

pre 2 godine

Đilas prvo na poligraf pa onda građanima do detalja da objasni kako je obezbedio sebi uzimajući od građana svašta nešto ... Jako mi je žalosno što neko očigledno ne vidi koliko je ovaj čovek manipulatora i namernik da srozava našu zemlju

Rade R

pre 2 godine

Ponoš, Čupić, Đilas, ...! Kakva ekipa za borbu protiv korupcije! Sve "čistunci"! Ja verujem da Đilas neće nikome drugom dati da bude korumpiran, to bi bilo njegovo eksluzivno pravo! Lopina!!!

Boris

pre 2 godine

Djiki izgleda zaboravlja sta je sve radio dok je bio poluga vlasti. No na njegovu zalost gradjani Srbije to nikako ne zaboravljaju.

Jelena

pre 2 godine

Ljudi će se osećati nesigurno ako Srbija padne u ruke Đilasovaca. O kojoj borbi protiv korupcije je reč, pa ovo je sada borba protiv korumpiranog opozicionog lidera.

Sanja

pre 2 godine

Ovo je stvarno smesno. On koji i dan danas ucestvuje u korupciji hoce kao da se bori protiv iste. Sta sve necu cuti

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija