• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.02.2022

22:38

NOVAK JE SIMBOL POBEDNIČKE SRBIJE! Vučić: Nikada neću reći da me je Đoković podržao na izborima!

Starsportphoto

Politika

NOVAK JE SIMBOL POBEDNIČKE SRBIJE! Vučić: Nikada neću reći da me je Đoković podržao na izborima!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prošle sedmice je primio u goste Novaka Đokovića, a u emisiji "Ćirilica" se osvrnuo na napade koji su potom usledili na najboljeg tenisera današnice

- Došao je kod predsednika države, to rade svi sportisti. Mi imamo korektan odnos i ja sam se trudio da mu pomognem jer je to moj posao - naglasio je najpre Aleksandar Vučić.

Potom je otkrio i sledeće:

- Država je preuzela i više mera nego što je morala, jer je Novak simbol pobedničke Srbije. Novak je rekao "hvala" i to je normalno. Mi sada razmišljamo kako da podižemo tenisku Srbiju, to je naš interes. I sada će odmah biti negativni komentari. Ja nikada neću reći da me je Novak podržao na izborima. Mene Novak obraduje svakom svojom pobedom, ali ja ne mogu da se kitim njegovim radom. Mi moramo da budemo uz njega i kada ga ceo svet napada. Ti ljudi pokazuju da oni nisu u stanju da podnesu drugačije mišljenje - istakao je predsednik Republike Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kole

pre 2 godine

Srbija ce uvek stati uz Djokovica jer je to zasluzio!

Moja

pre 2 godine

Od jedne zahvalnosti vrhunskog sportiste,gde je drzava stala kad se naso u nevolji napravili su halabuku.Da je Novak kojim slucajem stao sa njima kitili bi se njime na sva zvona.Mrznja prema Vucicu je ogroma pa su poceli da mrze i ljude koji i pozdrvae samo Vucica.

JAna

pre 2 godine

Novak je ponos Srbije, tako ce i ostati..gradjani su uz njega

JAna

pre 2 godine

Napadi na Djokovica nemaju bas nikakvog smisla..

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno?
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno?

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija