• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.02.2022

22:47

GRAĐANI NE GLASAJU ZA BUREK! Stefanović o Đilasu, Ponošu i protestima "ekologa"!

TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE

Politika

GRAĐANI NE GLASAJU ZA BUREK! Stefanović o Đilasu, Ponošu i protestima "ekologa"!

Podeli vest

Nebojša Stefanović, potpredsednik Vlade i ministar odbrane, objavio je na Fejsbuku o Draganu Đilasu, Zdravku Ponošu i protestu čažnih ekologa

Tekst vam prenosimo u celosti:

Ponoševa sezona prepravljanja se nastavlja, već danas smo gledali drugu epizodu. Taman kada sam pomislio da su prepravke na „Vikipediji“ koje pravi, a u kojima pokušava da izbriše sve što je imao sa NATO što nimalo neće biti lako, zapravo vrhunac njegovog političkog “talenta”, danas me je drugom epizodom, moram priznati, iznenadio. Ovog puta nije u pitanju NATO, pa ni dabar, danas je na meti burek.

Naime, posle dobro zamašćenog jutra sa svojim saborcima u kafani, odlučio je da deo bureka podeli i sa mladima koje je angažovao i doveo da stoje na štandu. Ali, ne lezi vraže. Nakon što su se najeli, Đilas i Ponoš su uočili da ih veći deo ljudi proziva iz dva razloga.

Prvo, zato što se za burek svakako ne može reći da se preporučuje kao zdrava hrana, a i zvuči kao da ga je Đilas poslao po burek. Drugo (za Ponoša važnije), jer podseća građane Srbije koliko se Đilas omastio dok je bio na vlasti, a neminovno vide da to ni Ponošu nije strano, a ni teško.

Te tada nastupa finale - marketinški stručnjaci Đilasovog tima ekspresno lansiraju operaciju pod kodnim imenom “Dabar”, u kojoj u naslovu umesto “burek” stavljaju “Ponoš doneo PITU aktivistima koji protestuju ispred Predsedništva”. Time je valjda sve u redu - manje masti, kore domaće, lepše zvuči, manja količina. Pita je nekako ipak više srpski, domaćinski, tako su pročitali u ­‘Vodiču za političare’ na drugoj strani. Samo zaboravljaju da građani ne glasaju ni za pitu, ni za burek, ni za dabra, nego za rezultate.

Da ne zaboravim, u međuvremenu je nestala i rakija koju je Ponoš popio sa “kamperima”, kako prenosi nova.rs (eto kurioziteta da ih ja citiram), pošto se nikako ne slaže sa burekom, a jogurta valjda nije bilo. I taman kada sam mislio da je tome kraj, vratili su rakiju u tekst, ali su i dodali reč – jednu. Valjda da neko ne pomisli da Ponoš i “kamperi” svoju kampanju usred dana “obogaćuju” fermentisanim napitkom od šljive, dunje ili kajsije. Razumete… Đilas i obogaćivanje - ne ide – narod će da se doseti.

Čekamo sledeću epizodu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija