• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.02.2022

14:40

Ono što je Vučić uspeo, malo ko je u istoriji Srbije uspeo! Lazar Ristovski i Borić Brešković obišli su danas Golubačku tvrđavu!

www.sns.org.rs

Politika

Ono što je Vučić uspeo, malo ko je u istoriji Srbije uspeo! Lazar Ristovski i Borić Brešković obišli su danas Golubačku tvrđavu!

Podeli vest

Kandidati sa liste " Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", Lazar Ristovski i Bojana Borić Brešković obišli su danas Golubačku tvrđavu i tom prilikom izrazili veliko zadovoljstvo što su predsednik Vučić i Srpska napredna stranka prepoznali značaj kulture u savremenom svetu

Lazar Ristovski je pri obilasku tvrđave rekao da k ada se govori o kulturi i kulturnom nasleđu, kao i bilo kojoj civilizaciji, odnosno narodu, tada zaključujemo da je kultura uvek na prvom mestu. Međutim, istakao je Ristovski, ona ne može da bude prikazana u punom sjaju bez jake ekonomije.

"Ono što je Aleksandar Vučić uspeo, malo ko je u istoriji Srbije uspeo. Stvorivši jaku ekonomiju naše zemlje, predsednik Vučić je stvorio i jaku kulturu. Odnosno, uspeo je da ono što imamo, a imamo mnogo, pokaže celom svetu", zaključio je Lazar Ristovski.

Foto: www.sns.org.rs

"Ovo je divna prilika biti na Golubačkoj tvrđavi, jer ako je uporedimo sa Srbijom, zaključujemo da je cela Srbija napredovala, baš kao i ova prelepa tvrđava", napomenula je Bojana Borić Brešković.

Foto: www.sns.org.rs

Ovom prilikom Borić Brešković istakla je da bi kulturu približili ljudima, domaćim ili stranim građanima , moramo imati razvijen turizam, a on opet bez jake i dobre infrastrukture nije moguć.

"Zato sam izuzetno ponosna na velika ulaganja kako u infrastrukturu, koja nam olakšava dolazak do ovakvih bisera naše Srbije, tako sam ponosna i na veoma velika ulaganja u samu kulturu. Ta ulaganja su vidljiva, poput Narodnog muzeja, različitih arheoloških lokaliteta i nebrojano drugih objekata kulture", naglasila je Borić Brešković.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 2 godine

Zajedno mozemo sve! Napredak Srbije je evidentan na svim poljima.

Veljko M

pre 2 godine

Kada smo zajedno onda nam ništa nije teško.

Rista

pre 2 godine

Nikada se nije ulagalo u zdravstvo kao danas, moramo pre svega da cuvamo zdravlje i zivote naroda da bi mogli da idemo napred.

Hazar

pre 2 godine

Uspeli smo da sacuvamo nasu kulturu, istoriju i tradiciju, da ojacamo ekonomiju i budemo ponosni na nasu Srbiju.

Nasuh

pre 2 godine

Nasa Srbija je bogata raznim kulturnim baštinama i tekovinama koje su nam ostavili nadi preci i moramo negovati i cuvati nase nasledje.

Simic Dusica

pre 2 godine

Uz punu podrsku naroda do jos vecih rezultata.

Nada

pre 2 godine

Tvrđava u Golupcu je godinama bila zapostavljena, sve dok ova vlada nije donela stratešku odluku da se uloži značajan novac u obnovu institucija koje su značajne za kulturu i istorijski važne. Otuda danas imamo tvrđavu u Golupcu u novom sjaju na korist generacijama koje dolaze.

Dejan

pre 2 godine

Vućič je uspeo, da od jedne zemlje koja je bila dovedena pred bankrotstvo, napravi pravog ekonomskog tigra. Sada je Srbija cenjena i poštovana svuda u svetu.

Milan

pre 2 godine

Ne samo da se ulaže u kulturno-istorijske bisere Srbije, već i u infrastrukturu, da što više ljudi može da dođe i vidi te bisere.

Joka

pre 2 godine

Negovanjem kulture, negujemo naš narod, našu Srbiju. Napredak je vidljiv na svakom koraku u Srbiji.

Sanja

pre 2 godine

Uradio je dosta toga, ali opet ce biti negativnih komentara.

Romanija

pre 2 godine

Pa zbog toga Vučiću građani i daju ogromnu podršku.

Glasinac

pre 2 godine

Zna narod ko je Srbiju uzdugao iz pepela i tome daju svoju podršku.

Peđa

pre 2 godine

To je zaista tako. Dosta je uloženo i i dalje se ulaže u kulturu i očuvanje iste. Samo nastaviti tako.

Igor

pre 2 godine

Golubačka tvrđava je bukvalno "sinula". Vraćen joj je stari sjaj i drago mi je što aktuelna vlast radi na tome. Eto, isti slučaj je i sa tvrđavom Bač u Vojvodini. Najveće moguće bravo!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija