• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2022

17:24

UMESTO DA SE BAVE VAŽNIJIM STVARIMA, U CENTRU PAŽNJE SRBIJA! Poslanici Evropskog parlamenta prete našoj zemlji!

printscreen

Politika

UMESTO DA SE BAVE VAŽNIJIM STVARIMA, U CENTRU PAŽNJE SRBIJA! Poslanici Evropskog parlamenta prete našoj zemlji!

Podeli vest

Poslanica Evropskog parlamenta i drugi evropski zvaničnici umesto da se bave ratom u Ukrajini, oni su opterećeni dešavanjima u Srbiji i reakcijom naše zemlje

Bolesnici koji nemaju hrabrost da bilo šta urade Putinu i Rusiji, najradije bi se iživljavali na Srbiji.

Foto: printscreen

Što je najgore, u svemu tome imaju podršku dela medija u Srbiji i lažne elite.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Njima ni to nije dovoljno, već najavljuju samoizolaciju za našu zemlju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bego

pre 2 godine

To je demokratija sa uslovljavanjem pretnjama sila. Sve nam se gace tresu koliko se plasimo.

Simeun

pre 2 godine

Mars bre, sta hocete? Kad vam trebaju pljuvaci Rusije onda smo kandidati za ulazak U EU. Vec dvaset godina i jos uvek nismo primljeni. Pljujte vi bez nas Rusija je prijateljska zemlja i prijatelji se ne pljuju. Sigurno su vam naredili Amerikanci da i vi pljujete.

Vesna

pre 2 godine

Oni su bolesni, svi! Nema drugog objasnjenja za patolosku mrznju prema Srbiji i nasem narodu. Kamo srece da smo malo veci i da imamo nuklearno oruzje, da ih potprasimo malo, da shvate da i mi konja za trku imamo. Zaista, sa njima ne moze lepim, ne moze ljudski, znaci opozit od toga je da treba da ojacamo kao vojna sila, da steknemo saveznike i da im potpalimo vatru pod pete. Treba otvoreno Srbija da ih kritikuje, da demistifikuje njihove lose namere i zlo kojim su zadojeni. Vise ne treba cutati, dosta je bilo i njih i NATO-a. Treba mi njima da posaljemo milosrdnog anđela.

Marvin

pre 2 godine

Pa dobro nacisti se drže međusobno. Zbijaju svoje redove. Ništa se ja njima ne bi izjasnio nego oterao u pizdu materinu sve. Ko su oni sa traže izjašnjava nje. Ionako ćemo proći isto.

Orthodox

pre 2 godine

Ni slučajno se pridruživati sankcijama protiv Rusije. Odnos u svetu se veoma brzo menja.Kina je na strani Rusije kao i juzna Amerika.A ni Indija nije protiv Rusije. Samo neutralno i sa verom u Boga. NATO ce slomiti zube upravo na rusima. A mi pamtimo ko nam je zeleo dobro,a ko radio loše. Živela Srbija!!!

Pera

pre 2 godine

Možeš ti Fon krava samo da nas mrziš... Gledaj svoja posla....

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija