• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.02.2022

16:04

BEZ JAKIH I USPEŠNIH ŽENA NEMA NI USPEŠNE SRBIJE! Mali poslao moćnu poruku (VIDEO)

Informer

Politika

BEZ JAKIH I USPEŠNIH ŽENA NEMA NI USPEŠNE SRBIJE! Mali poslao moćnu poruku (VIDEO)

Podeli vest

Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ Siniša Mali, Iva Štrljić, Bojana Borić Brešković i Nataša Tasić Knežević, razgovarali su sa ženama u Zemunu o njihovoj ulozi u društvu

Svi učesnici događaja su saglasni da bez jakih i uspešnih žene nema ni jake i uspešne Srbije.

Prema rečima Siniše Malog, žene su te koje gledaju u budućnost, koje razmišljaju o porodici i deci.

- Žena je stub svake porodice i svakog društva, ukoliko želimo da napredujemo, da idemo napred, neophodno je da se žene još aktivnije uključe u donošenje odluka. Mir i stabilnost su najvažniji za žene. Srbija je danas faktor mira i stabilnosti, pokazali smo koliko volimo našu zemlju i pokazali smo da gradimo bolju budućnost za sve građane - rekao je Mali.

Foto: Informer

- Ono što je jednom čoveku bitno jeste osećanje sigurnosti. Meni je zato posebna čast što se nalazim na listi Srpske napredne stranke. Neizmerno cenim predsednika Aleksandra Vučića i činjenicu da on ljudima uliva sigurnost i stabilnost - rekla je Iva Štrljić.

Foto: Informer

- Mnogo toga smo uradili zajedno. Dela govore, a zajedno možemo sve - zaključio je Mali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 2 godine

Žene su stub porodice i one održavaju sve na okupu i zahvaljujući njima sve bolje funkcioniše jer one ne štede sebe i ne beže ni od kakvih poslova i obaveza.

Miloš

pre 2 godine

Svojom politikom u proteklih 10 godina SNS je svakako doprineo daljom emancipacijom i uključivanjem žena u sve društvene procese. To se najbolje vidi po broju poslanica u prošlom sazivu Narodne skupštine Srbije.

Željko

pre 2 godine

Žena je stub porodice, spremna da odgovori svakom zadatku koji se postavi pred njom, posvećenija i istrajnija u ostvarenju ciljeva. Učešće žena u politici je od ključnog značaja za dalji napredak društva.

Ana

pre 2 godine

Pomeranje granica i prihvatanje rodne ravnopravnosti je jedna od značajnih stavki koje nas vode ka svetlijoj budućnosti i uspešnim projektima.

MALI ODGOVORIO NIKEZIĆU: Srbija je danas jaka i stabilna država
Politika

MALI ODGOVORIO NIKEZIĆU: Srbija je danas jaka i stabilna država

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije i potpredsednik Srpske napredne stranke Siniša Mali danas je reagovao na, kako je rekao, novi tviter pokušaj Dušana Nikezića i njegovog poslodavca Dragana Đilasa da bestidnim lažima iznova unižavaju odlične ekonomske rezultate naše zemlje

26.02.2022

09:54

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija