• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.03.2022

09:48

ČEGA SE PAMETAN STIDI, BUDALA SE PONOSI! Marinika planira da usvoji zakon koji je izradio čovek KOJI JE POZIVAO NA SILOVANJE PREMIJERKE (Video)

printscreen

Politika

ČEGA SE PAMETAN STIDI, BUDALA SE PONOSI! Marinika planira da usvoji zakon koji je izradio čovek KOJI JE POZIVAO NA SILOVANJE PREMIJERKE (Video)

Podeli vest

Marinika Tepić uverava da će koalicija "Ujedinjeni za Srbiju" čiji je nosilac kad dođe na vlast doneti novi Zakon o radu koji je izradio sindikat "Sloga" tj. Željko Veselinović - čovek koji je pretio silovanjem premijerki Ani Brnabić i brutalno vređao udovicu Olivera Ivanovića

Marinika Tepić, nosilac liste za parlamentarne izbore Ujedinjeni za Srbiju je najavila da je ta lista prihvatila tekst novog Zakona o radu, predlog sindikata Sloga, kojim se uspostavlja poseban sud samo za radne sporove sa rokom od 6 meseci za okončanje postupka. 

- Mnogo je važnih mera, kao ona koja se odnosi na rad preko agencije za zaspošljavanje - maksimalno 10 odsto zaposlenih može biti zaposleno preko ovih agencija, a radnici da ostvaruju istu zaradu i individualna kolektivna prava kao radnici u stalnom radnom odnosu - istakla je Tepić. 

Ipak, treba podsetiti da je Željko Veselinović, član Saveza za Srbiju, na najgori i najbrutalniji mogući način izvređao premijerku Srbije Anu Brnabić koristeći ogavne reči i izzraze. Između ostalog, Veselinović je premijerku nazvao "fikus premijerkom", "lezbejkom", a onda i javno pozivao na njeno silovanje poželevši joj obdarenog Afroamerikanca tek izašlog iz zatvora. 

Ipak, Đilas je tada istakao da Veselinović neće biti isključen iz Saveza za Srbiju.

- Ne. Savez za Srbiju nema tu mogućnoost da isključuje ljude - rekao je Đilas.

Foto: Informer

Veselinović se nije zasutavio na vređnju premijerke Srbije već je prešao i na udovicu Olivera Ivanovića, Milenu Popiović koju je izvređao na Tviteru.

- Pored ovakve žene Oliveru neprijatelj nije bio potreban. Žena koja par meseci posle ubistva muža đuska po beogradskim klubovima i ne dođe na godišnji parastos ubijenom mužu je žena đavo - napisao je Veselinović.

- Bojim se za svoju bezbednost i bezbednost svog sina Bogdana. Ovako mi se crta meta, jer ne znam da li je to samo njegov stav ili stav saveza kojem pripada. Zgrožena sam, ali nisam iznenađena jer dolazi od osobe koja je pokazala da mu ništa nije sveto, koja je javno pozivala na silovanje predsednice Vlade - rekla je Popović za Novosti tada. 

 

 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MrKamenjarac

pre 2 godine

...SIGURNO PRIZELJKUJE DA I NJU MALO ZASKOCI KO PETO KOKOSKU.....ZVALA DJILASOVA....

Zlatokosa

pre 2 godine

Tačno je. Koalicija oko Đilasa vređala je na najbrutalniji način predstavnike vlasti u Srbiji na ličnoj bazi i širila nezapamćenu mizoginiju . To je taj "kulturni milje" oličen u kreatoru njihovog Zakona o radu.

ratko

pre 2 godine

a gde cete vi to da usvajate zakone u kojoj zemlji smradine zute

ratko

pre 2 godine

pa vi zuti sljamu ste sodoma i gomora nema vecih

Realista

pre 2 godine

Zar Srbiji nije potreban Zakon o radu koji stiti vise radnike od tajkuna i stranih investitora. Pa ne rade svi u javnom sektoru i rade 40 h sati nedeljno , 5 dana u nedelji sa svim ostalim privilegijama za velike plate. Kod privatnika 90 posto radnika rinta 6 dana u nedelji po 7,8 i vise sati dnevno, za mnogo manje plate i sa mnogo manje prava, nema zakonski planiranog godišnjeg odmora, ne placa se prekovrememi rad, ne slave se svi drzavni neradni praznici neradno.....

Rade R

pre 2 godine

U naslovu ovog teksta je odgovor na pitanje, koji je program tog Đilasovog dela opozicije Srbiji!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...
REMONT

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...

Na društvenim mrežama su se u proteklih nekoliko dana pojavile slike oštećenog vučnog lansera M903 sistema PVO "patriot", koji je iz Ukrajine prebačen u SAD radi popravke. Kako se navodi, lansirna platforma je na američki kontinent transportovana uz pomoć aviona An-124, koji je petog aprila poleteo iz poljskog grada Žešov i sleteo na aerodrom Harisburg u Pensilvaniji.

23.04.2024

10:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20