• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.03.2022

09:37

VUČIĆ JE ZA ČETIRI DANA STAVIO ČETIRI LOPATE, A VI TO NISTE USPELI ZA  ČETIRI GODINE! U vreme dok su žuti bili na vlasti Loznica je bila GRAD DUHOVA!

TV Pink

Politika

VUČIĆ JE ZA ČETIRI DANA STAVIO ČETIRI LOPATE, A VI TO NISTE USPELI ZA ČETIRI GODINE! U vreme dok su žuti bili na vlasti Loznica je bila GRAD DUHOVA!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan J. Vučićević gostujući u Jutarnjem programu na TV Pink, pričao je o napadima opozicije na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i o velikoj krizi koja je pogodila čitav svet usled rata u Ukrajini

- U Evropi je gorivo dostiglo cenu od 3 evra po litru, u Srbiji je znate koliko i onda neko kaže kako u Srbiji ne valja. Kada ih pitate šta to i kako to u Srbiji ništa ne valja, oni ne znaju šta da kažu. Glavni argument im je kako kažu "Vučić spustio četiri lopate za tri dana". Vučić je za četiri dana stavio četiri lopate, a vi za 4 godine niste mogli da stavite toliko. U vreme dok ste vi bili na vlasti Loznica je bila grad duhova. Ovi žuti ekonosmki stručnjaci od Loznice je napravljena dolina glasi. "Viskoza" koja je bila gigant u staroj Jugoslaviji u vaše vreme se raspala i propala - rekao je Vučićević.

On je istakao da su velike gluposti đilasovskih medija koji napadaju i pitaju predsednika "šta će nam Dedinje 2".

Foto: TV Pink

Dragan J. Vučićević, Informer

- Jutros kažu bespotrebno se gradi Dedinje 2. Ja ne znam šta da kažem na njihove gluposti. Svaka čast državi Srbiji, Vladi i predsedniku Vučiću što su prepoznali šta treba Srbiji.  Pre ili kasnije će biti svima nama potrebna, svima nama koji živimo ovakvim životima.Da vam kažem, ti napadi su toliko besmisleni da ne znam šta bi Vučić mogao da kaže. On ćuti i radi, za razliku od njih koji su radili u korist svog džepa, Vučić radi u korist džepa Srbije i građana. Gorivo će poskupeti 2,3, dinara. U Vreme najveće energetske krize u istoriji Evrope kod nas toliko cene neće skakati. Kad vam je cena goriva 3 evra, da biste napunili rezeorvar treba vam 150 evra. Besmisleno je da Vučić odgovara na besmislene optužbe. Da kaže "Izvinite što otvaram fabrike u Loznici, i popravljam ono što ste vi pokvarili i uništili". Kada bi Vučić progovorio to bi trebalo da kaže. On ćuti i radi. Njegovo odgovor su njegova dela, rezultati države. Ovaj rat je počeo 24. februara u Ukrajini, ceo svet se obrnuo unatraške, Evropa se istumbala. Supermarket u Berlinu opustošen i u takvoj situaciji Srbija funkcioniše odlično. Na NISOVIM pumpama cena goriva za poljoprivrednike će ostati ista.

Vučićević se osvrnuo i na napade opozicije zbog istraživanja koja Đilasu ne idu na ruku.

Foto: TV Pink

- Sećate se kada je Đorđe Vukadinović objavio svoje istraživanje, a koje nije bilo po volji Draganu Đilasu, odmah su krenuli da ga pljuju, da ga napadaju. Dakle, svako ko objavi nešto što se ne svidi Đilasa, kriv je i na njega kreće napad. Đilasovski mediji se sprdaju o Vučićevim govorima o robnim zalihama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vrana

pre 2 godine

Bravo! Niko to do sada nije uspeo. Zutoj bandi nikada se nije sudilo sto je velika tragedija.

Iva

pre 2 godine

Oni su zatvarali fabrike, ljudi su ostajali bez posla. Danas se gradi, otvaraju fabrike i Srbija ide napred.

Aleksandar

pre 2 godine

Jedino Vučić je započeo i završio sve ono što je i obećao. Danas u Srbiji imamo moderne puteve bolnice škole fabrike....

Sandra

pre 2 godine

Vučic radi za svoju zemlju a prosli su radili samo za sebe!

Marija

pre 2 godine

Dela govore, Srbija krupnim koracima grabi napred

Jelena

pre 2 godine

Bedno je što opozicija osporava rad i trud Vučića. To samo govori koliko su sujetni i iskompleksirani

Dušan

pre 2 godine

Svako ulaganje je ulaganje u bolju budućnost, samo što to đilasovci nemaju pojma. Jer ništa u životu nisu uradili kako treba

Mirjana

pre 2 godine

Preporod sela je zapocet i treba ga zavrsiti, zato glasam za Vucica.

Tea

pre 2 godine

Ni da su imali 10 godina na raspolaganju ne bi opet ništa uradli!

Iva

pre 2 godine

Niko nije zaboravio da su oni zatvarali fabrike. A nista novo napraili nisu.

Milica

pre 2 godine

Za vreme Vuciceve vlasti izgradjenu su mostovi, putevi, bolnice i puno toga, sto predhodne vlasti nisu uradile za 20 god.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija