• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.03.2022

11:45

VUČIĆ O LAŽNIM DOJAVAMA O BOMBAMA U AVIONIMA ZA MOSKVU: Juče smo izveli jedan trik! Naše službe se bave time, videćemo ko su ti stručnjaci koji se prave pametni!

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

VUČIĆ O LAŽNIM DOJAVAMA O BOMBAMA U AVIONIMA ZA MOSKVU: Juče smo izveli jedan trik! Naše službe se bave time, videćemo ko su ti stručnjaci koji se prave pametni!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, odgovarajući na pitanje o lažnim dojavama o bombama u avionima za Moskvu, da se radi na tome da se otkrije ko su ti "stručnjaci koji se prave pametni"

 

- Radimo na tome. Juče smo izveli jedan trik za njih. Namerno smo kasnili pola sata. Pošto oni čekaju da avion poleti, pa da moramo da vraćamo avion. Onda smo kasnili pola sata i oni javlje dok je avion na zemlji. Maltretiramo ljude pola sata duže, ali ne moramo da vraćamo avion iz Subotice i tako dalje.

- Proveravamo to, naše službe se bave time, videćemo ko su stručnjaci koji se prave pametni.

On je primetio da mnogi ljuidi misle da imaju pravo u današnjem svetu da mogu da rade šta hoće protiv suverenih država ukoliko njihovo ponasanje nije dovoljno podaničko.

- Mnogi misle da imaju pravo u današnjem svetu da rade šta hoće protiv suverenih država ukoliko im se ne dopada, ili ukoliko nije dovoljno poslučničko ponašanje pojedinih država. E, te i takve koji misle da mogu da određuju svima kako će da se ponašaju i ša će da rade, i ovako mali kakvi smo, što bi rekao veliki Meša Selimović, i tako mali se usuđujemo da mislimo, tako mali se usuđujemo da budemo neko ko sme da misli i ko smeda određuje svoju sudbinu, i tako mali ćemo znati da odgovorimo tim velikima koji misle da imaju pravo da rade ša im je volja. 

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

On je ocenio da sve ovo samo govori kolika je nervoza i histerija svuda, ali je je poručio i da kada krene histerija teško ju je zaustaviti.

- Kada isključite iz kosmonautskog udruženja Jurija Gagarina, a iz škola Dostojevskog kogaćete onda još znati "pored Oldrina i Armstronga", ako isključite Jurija Gagarina, da li ćete i Lajku da iskljucite jer je ruski pas. Šta je ovo ljudi - upitao je Vučić.

Zato mi malo da se sklonimo, popručio je, da radimo svoj posao, da otvaramo pruge i autoputeve da gradimo škole, da naša zemlja ide napred, što je za nas najvažnije. Ostali neka isključuju, neka uključuju, neka rade šta hoće.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladan

pre 2 godine

Nadam se da ce ih sto pre pronaci i uhapsiti, maltretiraju neduzan narod.

Gaga

pre 2 godine

Zabela plače za takvima što javljaju lažne informacije o bombama.

Mina

pre 2 godine

Taman je vreme za sađenje kromira, pohapsite ih i pravac Zabela.

Dragan

pre 2 godine

Pronađite ih, osudite i pravac Mitrovica ili Zabela.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17