• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.03.2022

10:31

Ministar Vulin: Još uvek sanjamo našu decu ubijenu 1999. godine

MUP Srbije

Politika

Ministar Vulin: Još uvek sanjamo našu decu ubijenu 1999. godine

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin položio je danas, na dvadesettrogodišnjicu od početka NATO agresije na Srbiju 1999. godine, u Beogradu venac na spomen-obeležje u znak sećanja na poginule policijske službenike koji su vršeći službenu dužnost zarad mira i bezbednosti Srbije žrtvovali svoje živote i poručio da su oni koji su pokušali da ubiju Srbiju tog proleća zapravo ubili međunarodno pravo i da danas nemaju pravo da od Srbije traže da zaboravi ko joj je te 1999. godine

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin položio je danas, na dvadesettrogodišnjicu od početka NATO agresije na Srbiju 1999. godine, u Beogradu venac na spomen-obeležje u znak sećanja na poginule policijske službenike koji su vršeći službenu dužnost zarad mira i bezbednosti Srbije žrtvovali svoje živote i poručio da su oni koji su pokušali da ubiju Srbiju tog proleća zapravo ubili međunarodno pravo i da danas nemaju pravo da od Srbije traže da zaboravi ko joj je te 1999. godine bio prijatelј.

"Protok vremena nije ublažio rane, još uvek sanjamo našu ubijenu decu iz 1999. godine. Te 1999. ubijali su nas ujedinjeni naši protivnici iz dva svetska rata sa našim saveznicima iz dva svetska rata. Sve žrtve koje su Srbi podneli za slobodu čovečanstva ponižene su i uvređene te 1999. godine, kada se odigrao poslednji veliki nekažnjeni ratni zločin u 20. veku", istakao je ministar Vulin.

Oni koji su pokušali da ubiju Srbiju tog proleća, kako je istakao, zapravo su ubili međunarodno pravo i danas nemaju baš nikakvo pravo da od Srbije traže da radi ono što bi oni želeli, da od Srbije traže da zaboravi ko joj je te 1999. godine bio prijatelј, ko je bio neprijatelј, jer mi još uvek sanjamo našu ubijenu decu.

Naglasio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova davali svoje živote znajući zašto ih daju, znajući kome ih daju, spremni tada kao i sada da brane svoju zemlјu i narod ne pitajući koja je veličina onoga ko traži da Srbi napuste svoju slobodu, da prestanu da sanjaju o svojoj slobodi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija