• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.03.2022

21:22

PODMEĆU NAM KOSOVSKU ZAMKU! Vučić uputio poruku svetskim siledžijama: Nismo se mnogo uplašili, Srbija nije džak za udaranje!

Printscreen

Politika

PODMEĆU NAM KOSOVSKU ZAMKU! Vučić uputio poruku svetskim siledžijama: Nismo se mnogo uplašili, Srbija nije džak za udaranje!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u Kraljevu na Danu sećanja na žrtve NATO bombardovanja, a tom prilikom spomenuo je i najnovija dešavanja na Kosovu i Metohiji, upozoravajući na ono što nas čeka imajući u vidu dešavanja i kod nas i u svetu

- Teški su dani pred nama, neki na Kosovu i Metohiji pokušavaju da nas uvuku u zamku da im odgovorimo onako kako oni žele. Ja jedino što mogu da im kažem, nismo ih se mnogo uplašili, ni njih ni onih siledžija koji ih podržavaju. Ono što je za mene važnije od svega, da zna cela Srbija. Sve što mogu, a molio sam upravo za ove reči i blagoslov od njegove svetosti, iz dubine duše, zbog budućnosti našeg naroda, daćemo sve od sebe da sačuvamo mir. Da više niko ne oseti ono što su ljudi osetili tokom bombardovanja. Srbija više nije ni džak ni kanta za udaranje. Srbija je ponosna i jaka i čuvaće svoju slobodu jednako kao svoj mir. Želim da poručim svima u svetu kao neko ko se još nekoliko dana nalazi na čelu nepokorene, slobodarske Srbije. Svima koji napadaju, da je mir najvažniji. Nema veće vrednosti od života dece. Molim ih što pre da prekinu ratove, jer ovo ako se nastavi, neće biti dobro. A za vas, narode, čuvajmo našu Srbiju, imamo samo jednu, slobodnu, slobodarsku, nepokorenu i ponosnu Srbiju - zaključio je predsednik.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jovan

pre 2 godine

haha kako je danilce diler droge, brat koji sadi marihuanu po srbiji ili velja nevolja decko :). koja ste retardirana govna, ovaj vucko kao predsjednik koreje, umislio da je najglavniji. evo kupujemo mu luster da se idiot napokon pbjesi. koja pickica. fali mu kurac od velje nevolje ili od urednika informera koji se naguzi svako jutro da primi kitu od vucka :) hahahahahaha. ,koje ulizivanje. hahahaha.

Ja

pre 2 godine

Za rat su potrebne dve strane a mi ih ocigledno imamo, Albance na KiM i Srbe iz Srpske liste i vlast u Srbiji.

Vesna

pre 2 godine

Svaka cast predsednice! Za svaku izgovorenu rec! Tako zbori predsednik koji voli svoju zemlju i njene narode. Samo da se zavrse ratovi, zelja je svakog normalnog coveka a na ovoj lepoj planeti, ima mesta za sve nas. Samo da je sloge. Ziveli predsednice nas! Srbija je uz Vas!

Sandra

pre 2 godine

Vučic nikada nece dozvoliti da neko gazi nasu zemlju!

Alex

pre 2 godine

Srbija nije zemlja da svako radi sta hoce i pocenjuje je!

Milos

pre 2 godine

Verujemo u naseg predsednika, da ce pre svega sacuvati mir, dosta nam je bilo zrtava nevinih ljudi!

Nešo N

pre 2 godine

Na sve načine pokušavaju da Srbiju uvuku u neke sukobe. Neće im to uspeti.

Veljko M

pre 2 godine

Svima mora biti jasno da Srbija neće nikada svoj narod koji živi na KiM ostaviti na cedilu.

Nešo N

pre 2 godine

Srbija će preduzeti sve mere da zaštiti svoj narod koji živi na KiM.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17