• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2022

11:33

HRVATSKI MEDIJI OTKRILI NAJVEĆU TAJNU! General iz Oluje Damir Krstičević i Zdravko Ponoš jako BLISKI PRIJATELJI, pobeda NATO PONOŠA Hrvatima prioritet!

Printscreen

Politika

HRVATSKI MEDIJI OTKRILI NAJVEĆU TAJNU! General iz Oluje Damir Krstičević i Zdravko Ponoš jako BLISKI PRIJATELJI, pobeda NATO PONOŠA Hrvatima prioritet!

Podeli vest

Dugo skrivana, najveća tajna, Zdravka Ponoša otkrivena je. Hrvatski mediji su došli do saznanja da je opozicioni predsednički kandidat veoma blizak brijatelj s generalom iz Oluje Damirom Krstičevićem

Đilasov kandidat za predsednika Srbije Zdravko Ponoš, kako otkrivaju hrvatski mediji, veliki je prijatelj sa hrvatskim generalom iz "Oluje" Damirom Krstičevićem.

Krstičević je često u tamošnjim medijima davao intervjue i izjave šta je za njega bila "Oluja" i kako je on sprečio "Veliku Srbiju".

Krstičević je u martu 2014. godine u velikom intervjuu za hrvatski sajt "4brigada" istakao da je "Oluja" trn u oku svih onih koji su sanjali "Veliku Srbiju".

Foto: Printscreen

Damir Krstičević o operaciji "Oluja"

- Očigledno je da je operacija "Oluja" trn u oku svih onih koji su sanjali veliku Srbiju, a činjenica je da se po svojoj nameni, ciljevima i načinu sprovođenja ni na koji način ne može uporediti ni sa jednom operacijom agresorskih snaga - rekao je u tom intervjuu Krstičević.

On je tada "Oluju" nazvao oslobodilačkom operacijom.

- Ona je značila konačno oslobođenje Republike Hrvatske i kraj rata - poručio je tada. 

Ponođšev prijatelj je očigledno istaknuti Srbomrzac, a o tome i svedoče fotografije sa ratišta na kojima se on vidi u društvu Franje Tuđmana i Gotovine.

Foto: Printscreen

Krstičević sa Tuđmanom i Gotovinom

Operacija "Oluja" nije jedina u kojoj je učestvovao Krstičević, on je bio učesnik i operacije "Maslenica".

Za one koji ne znaju, operacija "Maslenica" je planirana i organizovana serija napada na srpska sela na području Ravnih Kotara koje su sproveli pripadnici hrvatske vojske sa ciljem da etnički očiste ovaj prosotor od srpskog stanovništva. 

Foto: Printscreen

Damir Krstičević

U ovoj akciji u kojoj je učestvovao general Krstičević ubijeno je i nestalo 348 civila i vojnika, a među njima 40 žena i četvoro dece.

U hrvatskim logorima, ali i u kućama silovano je najmanje 50 žena i devojčica srpske nacionalnosti.

Sa područja Ravnih kotara, koje su u ovoj akciji delimično zauzele hrvatske snage (nekoliko desetina km²), ukupno je prognano oko 10.000 stanovnika srpske nacionalnosti.

Dakle, Krstičević, koji je vršio najveće zločine nad Srbima, i dan danas se druži sa Ponošom, a sve to prenose i hrvatski mediji.

Foto: Printscreen

Današnji tekst hrvatskih medija

Ono što je veoma interesantno, Krstičević je dobar prijatelj sa nekadašnjom gradonačelnicom Knina Josipom Rimac koja je uhapšena zbog velikih malverzacija, lopovluka i korupcije i dnaas je u zatvoru. 

Vidimo da sa obe strane ovog velikog prijateljstva ima sklonosti ka korpuciji, pošto je Ponoš Đilasov prijatelj i kandidat, a i sami znamo da je Đilas zgrnuo 619 miliona evra dok je bio na vlasti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar

pre 2 godine

Ne mozete mu nista olosu fasisticki Vas gazda ubica i narkoman pokrenuo masineriju gebelsovaca Jos malo ima da lajete, gnjide smradovske

Zoran kg

pre 2 godine

Znači i on je ratovao sa govornice i useljavao se u nov stan i krio se ispod suknje za vreme rata za radikalsku veliku Srbiju....eeeee

dr Jakov Zlatar

pre 2 godine

Vučićeviću i popuši ga obojici generala,majmune bolesni

Djordje

pre 2 godine

O tih 600 miliona evra koje spominjete vec dve godine ?! Kad ce mo da vidimo neke dokaze o tome?! U pocetku verovao sam toj vasoj ne proverenoj i ne dokazanoj informaciji koju provlacite vec dve godine po medijima a da ni jednog dokaza nemate?! Vrlo kontraproduktivno jer svi oni koji su vam poverovali ispocetka ne veruju vam vise?! Jednostavno onaj ko ukrade toliki novac treba da zavrsi u zatvoru?! Shvatio sam da svi od reda lazete! Zato vise niti glasam niti me interesuje koji novi lazov je dosao na mesto starog lazova!

Penzionerj

pre 2 godine

Može da se raduje ponoš i taj ustaša ali kad-tad će biti Srpsko.

Žarko

pre 2 godine

Majku vam jebem lopovsku. Sve ćemo vas u zatvor pička vam materina. Ponoš je gospodin čovek. Gotovi ste bagro jedna.

Lazni Bot

pre 2 godine

Jao koliko ste jadni,jos ce te umontirati da se grlio sa Klintonom,Bler mu bio savetnik a Šreder pocasni gost na mitingu,zvala sto ne smete da pustite komentar ali kuci kad se pogledas u ogledalo ne vidis coveka nego SNS roba.

Primarijus

pre 2 godine

Braćo Srbi imajte ovo u vidu ako vam nije jasno ko je Zdravko Ponoš

robija za Rošavog i SNS mafiju

pre 2 godine

Pominju li negde onog hrvatskog brigadira Eda Bakareca, zapov(j)ednika 106.brigade hrvatske vojske? Edo Bakarec je sa svojim crnokošuljašima „oslobodio" Osijek, Tenje i okolinu od Srba. Edo Bakarec je sigurno ponosan na Ponoša ?

Baki

pre 2 godine

Smradina izdajnička !!! Crko da bog da u najvećim mukama !!! Da bog da mu se seme zatrlo izdajničko !!! Još malo pa će se saznati da su on i Haradinaj rođena braća !!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija