• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.03.2022

20:28

NAŠA DRŽAVA POSTALA JE MNOGO BOLJE MESTO ZA ŽIVOT

sns.org.rs

Politika

NAŠA DRŽAVA POSTALA JE MNOGO BOLJE MESTO ZA ŽIVOT

Podeli vest

Danica Grujučić, Miloš Vučević, Sara Pavkov i Biljana Pantić Pilja obišli su danas Južnobački okrug i posetili vinariju Bajilo u Sremskim Karlovcima, nakon čega su posetili Bač i razgovarali sa građanima.

Porodica Bajilo predstavlja pravi primer da kada smo složni i zajedno vredno radimo stvarno možemo sve, rekla je Danica Grujičić i istakla da se samo napornim radom i trudom postižu vrhunski rezultati, a za to je najbolji primer ono što su predsednik Vučić i SNS uspeli u prethodnih deset godina u Srbiji – napravili od naše države mnogo bolje mesto za život, državu iz koje mladi ne moraju da odlaze, državu u kojoj se grade bolnice, fabrike, putevi i pruge, državu koja je poštovana u svetu.

 

Sremski Karlovci pravi su primer uspešnog spoja tradicionalnog i modernog. Sremski Karlovci mogu da pohvale prelepom arhitekturom, istorijom, ali danas, zahvaljujući politici predsednika Vučića, postali su jedno od važnih železničkih čvorišta, dobili su brzu prugu, vezu i sa Beogradom i Novim Sadom, i time novi potencijal, novu šansu za razvoj, rekao je Miloš Vučević.

Foto: sns.org.rs

 

Kada neko kaže vino, prvo se setimo Sremskih Karlovaca, i to je pre svega zbog divnih i vrednih ljudi koji su svojim radom uspeli da Sremske Karlovce stave na svetsku mapu prepoznatljivih gradova, rekla je Sara Pavkov, koja je istakla da je tako i sa Srbijom. Veliki snovi i ogroman rad i trud, mudra politika Aleksandra Vučića učinili su našu zemlju prepoznatljivom u celom svetu – Srbija je danas uvažena, sigurna i stabilna za ulaganje, država koja nudi prosperitet svim svojim građanima.

 

Zahvaljujući politici predsednika Vučića Srbija je danas rekorder u privlačenju stranih direktnih investicija, ali i zemlja koja veoma vodi računa o svojim privrednicima, kako velikim, tako i malim, porodičnim preduzećima, rekla je Biljana Pantić Pilja. Ona je istakla  da je važno da sačuvamo mir i stabilnost, kako bismo nastavili da radimo i gradimo našu Srbiju, a jedini čovek koji je dokazao svojim delima odgovornost i ozbiljnost je predsednik Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija