• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.03.2022

11:02

(FOTO/VIDEO) OVACIJE ZA PREDSEDNIKA VUČIĆA U UŽICU! "Dobili smo tri ponude za tunel ka Užicu, uskoro kreću radovi"!

Printscreen Vesti

Politika

(FOTO/VIDEO) OVACIJE ZA PREDSEDNIKA VUČIĆA U UŽICU! "Dobili smo tri ponude za tunel ka Užicu, uskoro kreću radovi"!

Podeli vest

Kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Srbije Aleksandar Vučić govori danas na predizbornom mitingu u Užicu

Miting je počeo u 11 časova.

A već od ranog jutra Užičani su krenuli da se okupljaju kako bi spremno dočekali i pozdravili Aleksandra Vučića.

Prisutnima se obratio predsednik Vučić: 

- Srećan sam što sam danas ovde. Meni je divno kad se druži sa vama i kada vas vidim u dobrom raspoloženju. Moj posao je da kažem šta je ono šta ćemo da uradimo. 

Uvek se živi od onoga što su planovi i programi, rekao je predsednik. 

- Radove oko obilaznice ćemo završiti do polovine 20234. godine. Obilaznica je važna i zbog bezbednosti dece i zbog čistijeg vazduha. Dobili smo 3 ponude za tunel ispod Kadinjače. Cena je ovgomna. To ćemo morati da uradimo jer će nam time i Tara i Bajina Bašta i Užice biti još privlačnije - naveo je predsednik. 

Foto: Printscreen Vesti

Kako kaže, to je ogroman novac koji treba da se izdvoji u ovo teško vreme. 

- Nečega ćemo morati da se odreknemo zbog ove krize, ali ovog projekta se nećemo odreći - istakao je on. 

- Krenućemo da gradimo vrtić, gotova je projektna dokumentacija, mi ćemo to da platimo. 

– Važno je da ćemo naredne četiri godine da radimo na modernizaciji pruga i kupovaćemo brze vozove kako bi brzo došli od Požege do Beograda što pre. Obezbedili smo novac za gasovod kako bi nam investitori dalje dolazili. Dolazio je kod mene nekoliko puta legendarni Raša Radovanović kako bi se borio za ovu halu u kojoj se nalazimo i ja sam mislio da je u boljem stanju. I želim da vam kažem da ćete imati najlepšu halu, izvršićemo rekonstrukciju a vi onda napravite dobar tim – rekao je.

Napomenuo je da neće da govori o obnovljenim školama ističući da ljudi obično kad je nešto urađeno na to gledaju kao da je to oduvek postajalo.

– Nastavićemo da gradimo auto-put, brzu saobraćajnicu, a ono što je važno jeste da nikad nije ovoliko ulagano od 1945. godine na ovamo. Verujem da ćemo uz vašu pomoć moći da sačuvamo mir i stabilnost. Zato je nekad važno da prećutimo. Nećemo lance i katance, hoćemo da radimo i da možemo da budemo neko ko ima najbrži rast – rekao je Vučić.

OBRAĆANJE ĐORĐA DABIĆA

Foto: Printscreen

Okupljenima se obratio Đorđe Dabić, član predsedništva Srpske napredne stranke i kandidat za narodnog poslanika. 

- Ovde smo imali decenije neulaganja u ovaj kraj do dolaska na vlast predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke - naveo je on. 

– Vi ste prvi državnik koji je ispunio obećanje koje nam je dao. Vi ste danas iz Beograda stigli u Užice za dva sata. Dolazi nam i gasovod, podižemo ne samo zlatiborski okrug već celu Srbiju – kazao je Dabić.

Istakao je da je Vučić vratio nacionalni identitet i da konačno smemo da obeležavamo datum kad je počelo NATO bombardovanje.

Svoje obraćanje završio je rečima živeo Aleksandar Vučić i živela Srbija.

OBRAĆANJE MILICE ĐORĐEVIĆ

Foto: Printscreen

– Kad sam krenula na fakultet putovala sam do Beograda vozom i trebalo mi je četiri i po sata. To je slika Srbija iz 2012. godine. Danas se vozovi u Srbiji kreću 200 kilometra na sat i to je slika Srbije danas. Poručujemo da želimo u budućnost i poručujemo onima iz vlasti pre 2012. godine da ne želimo njihovo otimanje i da mi nismo genocidan narod, nego častan i vredan narod koji voli svoju zemlju i koji hoće još fabrika, puteva, pruga – kazala je.

Istakla je da je Srbija putevima povezana i napomenula da zahvaljujući Aleksandru Vučiću naša dela govore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milos

pre 2 godine

Uzice je uz predsednika. Uzice veruje predsedniku. Samo napred, svi zajedno sa najboljim rezultatima! ?

Iva

pre 2 godine

Potpuno zaslužena podrška s obzirom na to šta je sve urađeno u Srbiji za deset godina.

Ivana

pre 2 godine

Bravo. Svaka promena je priča za sebe. Svaka promena je priča za bolje. Srbija to zaslužuje. Samo napred sa renoviranjima, novim investicijama u puteve,tunele. Bravo. Srbija kaže hvala. Samo napred

micko

pre 2 godine

svi su uz predsedicanika Vucica, svi koji cene rad i trud...

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija