• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2022

09:45

Nikome u regionu neće pasti na pamet da dirne Srbiju!

printscreen

Politika

Nikome u regionu neće pasti na pamet da dirne Srbiju!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su lažni tekstovi britanskog Gardijana o Srbiji i ugroženosti u regionu

 

Vučić je rekao da je čitao saopštenje Lajčaka i Bisljimija, te da je to takva drskost i bezobrazluk.

"Vi to govorite u saopštenju gde niste dogovorili ništa, ni ZSO ni glasanje", rekao je on i dodao da se to radi u sitauciji kada se jednom narodu zabranjuje da izlazi na glasanje. Dodao je da će Albanci nastaviti sa svojim pritiscima.

Kako navodi jedini posao regiona je da ogovara Srbiju, da bi nam "natovarili Zapad na vrat i da se zaustavi Srbija u ekonomskom razvoju".

"Vidite šta rade Aljbin Kurti i Đukanović, oni koriste priliku, jedini posao je da idemo da ogovaramo Srbiju, da govorimo da je Vučić mali Putin ne bismo li ceo Zapada natovarili na vrat Srbiji. Srbija o njima nikad ne govori, da se zaustavi Srbija u ekonomskom rastu. Kao taj list Gardijan, ni ništa drugo ne rade, osim što lažu", rekao je on i dodao da su u pitanju plaćeni članci u britanskom Gardijanu.

Vučić je rekao da je stabilnost u regionu stabilna i to apsolutno stabilna.

"Nikom drugom u regionu neće pasti na pamet da drine Srbiju, ako ni zbog čega drugog, onda zbog njene snage. Tačka", rekao je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 2 godine

Iz prilozenog se vidi da je tacno da niko iz regiona ne sme da dira Srbiju jer da smeju vec bi to odavno uradili sve sto mogu to je da laju ,ogovaraju i prete bez icega.

Glasinac

pre 2 godine

I na ovim izborima će naprednjaci i Aleksandar Vučić ubedljivo pobediti, jer građani odlično znaju ko Srbiju gradi i izgrađuje.

Jovica

pre 2 godine

Vučic je pravi predsednik koji brani svoju zemlju!

Romanija

pre 2 godine

Nije to jedina neistina koju je do sada iznosio "Gardijan", kada je u pitanju Srbija i Zapadni Balkan.

Nešo N

pre 2 godine

Srbija vodi politiku mira i stabilnosti i nema nameru da bilo sa kim ratuje, ali to ne znači da neće štititi svoje granice i građane.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija