• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.03.2022

14:32

OTKRIVENA PREVARA! Đilas i Jeremić namerno štampali pozive za glasanje, TRAŽE ALIBI ZA SVOJ KRAH NA IZBORIMA!

Informer/Aleksandar Jovanović Cile

Politika

OTKRIVENA PREVARA! Đilas i Jeremić namerno štampali pozive za glasanje, TRAŽE ALIBI ZA SVOJ KRAH NA IZBORIMA!

Podeli vest

Narodni poslanik poslanik Vladimir Orlić obratio se danas javnosti gde je rekao da deo opozicije predvođen Draganom Đilasom traži alibi za svoj krah na izborima i služi se svim mogućim sredstvima prevare kako bi osporili rezultate izbora

Kako je Orlić istakao, deo opozicije predvođen Draganom Đilasom traži alibi za svoj krah na izborima i služi se svim mogućim sredstvima prevare kako bi osporili rezultate izbora.

- Dragan Đilas i Vuk Jeremić su namerno štampali pozive za glasanje koji su deljeni građanima kako bi osporili izborni proces u Srbiji - rekao je Orlić i pokazao javnosti da se radi o falsifikovanim listićima koji su deljeni širom Srbije od strane Đilasovih aktivista i onda predstavljani kao tzv. fantomski birači.

Foto: Informer/Aleksandar Jovanović Cile

Orlić je naveo da opozicija i nezavisni posmatrači imaju mnogostruko puta više kontrolora na biračkim mestima i odbacio bilo kakvu mogućnost manipulacije izbornim rezultatima.

Predstavnik SNS je naveo da će odgovorni ljudi koji vode državu nastaviti da ispunjavaju svoja obećanja i obezbediti ljudima bolji životni standard, prosečne plate od 1.000 i penzije od 500 evra, ali i dalje sprovođenje velikih infrastrukturnih projekata i razvoja zemlje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Elza

pre 2 godine

Jeremić i Đilas provociraju narod, to je krajnji odraz njihove bahatosti i neprofesionalnosti.

Zvrk

pre 2 godine

Ocigledno je da iz ocaja rade stvari ne bi li sebi nesto obezbedili,jer su svesni da nemaju podrsku gradjana,i na ovim izborima nece imati glasova

Njanja

pre 2 godine

Izbori moraju biti pravilno sprovedeni bez nekih prevara a sigirna sam da će većina građana podržati našeg predsednika Vučića.

Rade R

pre 2 godine

Kreteni bolesni! Pa to su samo pozivi za glasanje! Dali stvarno misle da je narod glup, očigledno misle!

Ivana

pre 2 godine

Laganje i manipulacija naroda je u opisu posla ovih ljudi, ništa iznenađujuće. Narod je svestan razlike i odabraće dalji razvoj Srbije naspram sigurnog nazadovanja.

MrKamenjarac

pre 2 godine

...JA KOLIKO ZNAM DA JE TO KAZNJIVO ISTO KA FALSIFIKOVANJE NOVCANICA...HOCE LI IH VEC JEDNOM STICI PRAVEDNA KAZNA....KOJI LOPOVLUK....

Mitarpavlovic

pre 2 godine

Bruka i sramota za Jeremića i Đilasa , čime se služe da bi obezbedili sigurnost na izborima .

Milica

pre 2 godine

Ближе се избори, нервоза је све већа, опозиција не бира средства да би дошла до циља!

idemonapred25

pre 2 godine

Šta očekivati od njih osim lazi?! Izbori nisu igra, džaba pozivi i sve, ako osobe nema u biračkom spisku ta osoba ne može da glasa i to je jasno kao dan. Mislili su da mogu da sabotiraju predsednika Vučića al opet su izvisili!

Bora

pre 2 godine

Đilas i Jeremic su toliko neuspesni da im nista drugo ne preostaje sem da provociraju gradjane!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija