• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2022

09:03

Koga briga za genocid i Kosovo i Metohiju kad je gradska kasa u pitanju! Jovanoviću, Zavetnici i Bošku trebalo 24 sata da shvate da su im pare važnije!

Tanjug/Beta

Politika

Koga briga za genocid i Kosovo i Metohiju kad je gradska kasa u pitanju! Jovanoviću, Zavetnici i Bošku trebalo 24 sata da shvate da su im pare važnije!

Podeli vest

Milošu Jovanoviću, Milici Zavetnici i Bošku Obradoviću trebalo je 24 sata da shvate da su pare mnogo važnije od tričavih tema kao što su Kosovo i "genocid"

Predstavnici Đilasove koalicije sastali su se juče u Beogradu sa predstavnicima Zavetnika, Dveri i koalicije okupljene oko DSS u pokušaju da osmisle strategiju za otimanje vlasti u Beogradu. Izgleda da su svi brzo zaboravili šta su govorili jedni o drugima, a sada su posle poraza na izborima shvatili da su im pare mnogo važnije od nekih tričavih tema poput Kosova i Metohije ili označavanja srpskog naroda kao genocidnog.

LICEMERI NAJGORI! ‘“Izdajnici”, “tajkunski plaćenici”, “NATO genocidaši”, “Vučićeve sluge” svi zajedno protiv predsednika!

Miloš Jovanović, lider DSS, je u emisiji na TV Prva krajem januara ove godine izjavio da je za Mariniku Tepić u Srebrenici počinjen genocid, a da je Zdravko Ponoš za NATO.

- Za Mariniku Tepić je u Srebrenici počnjen genocid, a Zdravko Ponoš je za NATO i to kažu depeše Vikiliksa! I ja da idem sa njima? Vučić je uradio stvari koje su muzika za moje uši - rekao je Jovanović.

Miloš Jovanović je očigledno pogazio sve ono što je pričao ranije jer sada hoće u koaliciju sa potpredsednicom Stranke slobode i pravde Marinikom Tepić. Pa kako to da je Jovanović tako brzo zaboravio na navodni genocid u Srebrenici koji propagira Tepić, pa sada hoće u beogradsku vlast sa osobom o kojoj je ovako govoro?!?

Podsetimo, Marinika Tepić je u Narodnoj skupštini Republike Srbije urlala i insistirala da se srpski narod predstavi genocidnim, pa je tom prilikom izjavila:

– Vi se frljate nečim što je toliko teška i ozbiljna stvar kao što je genocid, a niste u stanju da prepoznate da genocid nije pitanje broja, nego namere da se neki narod istrebi i da nestane. A mi o tome imamo snimke, koji svedoče o tome u haškom sudu, da su građani Srebrenice odvajani na muške i ženske. Tu je ta genocidna namera – govorila je tada Marinika Tepić, pokušavajući očigledno da celom srpskom narodu nametne krivicu.

Takođe, Boško Obradović je prevario narod zarad fotelja sa onima kojima je Srebrenica genocid - hoće u vlast sa  koalicijom Moramo za koju je ranije izjavio: 

"Oni su projekat zapadnih ambasada! Iza zelene politike kriju priznanje Kosova i priznanje genocida u Srebrenici!"

Milica Đurđević Stamenkovski spremna da pravi vlast u gradu Beogradu sa Marinikom Tepić i "Ne davimo Beograd", a do pre samo nekoliko dana je jasno govorila za njih da su izdajnici i da sa takvima nema saradnje.

– Nema saradnje sa onima koji tvrde da su Srbi krivi, da se dogodio genocid u Srebrenici. Ne zaluđujte ljude da će ih izbaviti žuta patka ili neko ko traži rezoluciju o genocidu u Srebrenici – bio je stav Zavetnice, ali se izgleda njena velika “ljubav” prema srpstvu topi zbog fotelje i vlasti.

Danas je ona glavna zagovornica da se Boris Tadić dovede na vlast, a evo kako je nekada govorila o njemu. 

– Pošto se mnogo krećem među ljudima, znam kako narod misli. Svi su bili za to da se skloni Tadić, pa nek dođe ko god hoće. Tadić nije bio poznat kao državnik, već kao jedan politički maneken. Uostalom, videli smo kasnije kako je prošao na izborima i kako su ljudi ocenili njegov rad – govorila je Milica Đurđević o Tadiću, a sada je najveća zagovornica da se on vrati na vlast!

 

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srba

pre 1 godinu

Više je ovde u pitanju funkcija i moć nego pare. Samo zaboravljaju kako su prevaranti prošli na ponovljenim izborima prošlog puta. Narod ih je kaznio zbog prevare i SNS je ubedljivo uvećala broj glasova na svakom izbornom mestu gde je ponovljeno glasanje. A ovi ce tek da osete rezultat svojih pokušaja da volju naroda izokrenu jer ih narod nije glasao da sluze Djilasu.

samo da se zna

pre 1 godinu

gade mi se.beogradjani koliko ste puta bili prevareni i opet ste bacili svoje glasove dalui ste ljudoma koji vas ne postuju.trebali ste im samo da se docepaju gradskih para. sada ce vecina da pati zbog alavosti.

Rade R

pre 1 godinu

Ali oni su plaćeni za "viši cilj", skinuti Vučića, upropastiti Srbiju! Napraviti od Srbije vazalnu državu i strpati sebi što više para, ne više samo u džepove, nego na bankarske račune, poželjno i u inostranstvu! BEDNICI!

milankukic

pre 1 godinu

e dobro je da narod vidi za koga je glasao jer taj ološ bi i rođenu majku prodao za pare Milica-Boško-i Miloš treba da su svesni da iako uzmu vlast u Beogradu sa tim svojim ponašanjem nece biti dugo narod ce da ih otera i više nikad nece moci da ih prevare NAROD PAMTI OLOŠ JEDNA SRAM VAS BILO a posebno D.S.S. VIŠE NECETE POSTOJATI IDETE U ISTORIJU

Verka

pre 1 godinu

Zavetnici cega?e Milice, Milice,ko se zadnji smeje najsladje se smeje.ne kaze se badava,Vuk dlaku menja.

Pera

pre 1 godinu

Doslo na videlo ko je patriota a kome su pare najvaznije, sve njihove price pre izbora padaju u vodu, to trebamo zapamtiti zbog sledecih izbora da im nista ne verujemo sta obecavaju

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija