• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.04.2022

19:29

ĐILAS TRAŽI NOVE IZBORE ZA BEOGRAD I RAZGOVOR SA VUČIĆEM

Tanjug

Politika

ĐILAS TRAŽI NOVE IZBORE ZA BEOGRAD I RAZGOVOR SA VUČIĆEM

Podeli vest

Aleksandar Vučić je legitimno izabran predsednik, ja to poštujem i spreman sam da razgovaramo o beogradskim izborima

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je da su Beograđani glasali za promene, te podvukao da je spreman da o ponavljanju izbora razgovara sa Aleksandrom Vučićem. 


- Jasno je da su građani Beograda glasali za promene u glavnom gradu. Hvala svim ljudima koji su bili kontrolori, pritisci su bili strašni, vidite koliko je nepravilnosti. Vučić je dobio najviše glasova, to je činjenica i tu volju poštujemo. Isto tako verujem da će se volja Beograđana poštovati da se menja vlast - rekao je Đilas.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jeca

pre 2 godine

Djilas pokusava da spusti loptu i sve to kako bi se dokopao neke fotelje i neke plate na racun gradjana a zaboravio je kako je do pre par dan vredjao Aleksandra Vucica i sta je sve govorio za gradjane koji glasaju za njega, kako su nepismeni glupaci. Mozda je on zaboravio, gradjani ne. I o kakvim vise izborima govori kada su gradjani ujedinjeno glasali.

Rade R

pre 2 godine

Narod koji je glasao za promene nije glasao da ti lopove dođeš ponovo na vlast! Glasali su za ljude za koje su mislili da su patriote a ne izdajnici kao ti! Sad je jasno da su prevareni! Tako da nemoj baš da likuješ, nije sve baš tako ružičasto kako ti misliš!

Zoran

pre 2 godine

Bravo Jeco! Pravi komentar. Da li je moguće da njegov "mašinski mozak" ne shvata da ga ni mi nećemo više u politici ili je njegovo samoljublje jače od njegovog "racija"! Samo nam pravi štetu i smanjuje broj glasova na štetu protivnika vladajuće stranke!

Rade

pre 2 godine

Да ли овај скот мисли, да Вучић треба да му испуњава жеље, ха ха ха ха ! ! ! !

MrKamenjarac

pre 2 godine

...E SACEMO RADI DJILKOSA ;SVAKA TRI DANA PONAVLJATI IZBORE:OVO DJUBRE BI TREBALO POSLATI U RUDNIK DA RADI MESEC DANA PA SE NEBI ZAJEBAVAO NA RACUN NARODA;DUBRE POKVARENO. OLOS;SLJAM;DZABALEBAROS;STRANI PLACENIK;IZROD A TO VAZI I ZA ONU GLUPACU ;DROLJU:MARINKU I VLJORU....

Pera

pre 2 godine

Kada vratis pare manjinskim akcionarima Lukoila. LOPOVE!!!

Penzionerj

pre 2 godine

Prošao je prvi april. Kada bi Predsednik Vučić i ispunio želju prevaranta i natovaca izgubili bi potpuno i svi konačno otišli na smetlište.

Xxx

pre 2 godine

I ako uzmete vlast na neku prevaru nećete trajati ni godinu dana. Pobićete se međusobno. Izvoli pa odredi ko će vas voditi. Nemoguća misija.

Milan

pre 2 godine

A gde je u naslovu Đilas lopov što je ukrao 615 miliona, otkud sad finoća prema njemu čim je pohvalio Vučića?

Ceca

pre 2 godine

Ko je bre taj Đilas? Nigde se i ni za šta nije kandidovao, a sada hoće sastanak sa Vučićem??!! Šta je on? Tata celokupne opozicije??? Eksponent Velike Britanije u Srbiji???

ratko

pre 2 godine

ma sta se moye cuti pametno od masinskog moyga ,kakav idiot ,kao i od one Milice prevrtacice,kakav olos a busala se ya KOsovo i Metohiju eto kakvi su to sljameri

beli

pre 2 godine

Možda hoće da priča sa Vučićem o načinu vraćanja onih pokradenih šesto i nešto miliona evra,možda se čovek pokajao... Ma skidajte ga više sa naslova i iz medija on je samo ružna,jako ružna prošlost.

Olja

pre 2 godine

Nije mi jasno šta hoće. Izbori su bili regularni, a njegovi kontrolori uglavnom nevaspitani .

Oki

pre 2 godine

Koliko su lagali trebalo je da dobiju još manje glasova. Ne možete na silu ništa.

Tamara

pre 2 godine

Ne zanju kako da opravdaju svoj neuspeh,nego sad kao da ponavljaju izbore i protesti. Dzabe vam sve,mozete da ponavljate izbore,zna se ko pobedjuje opet.

Ljuba

pre 2 godine

Doklecete da stavljate u vase novine ovu pokvarenu lopovsku njusku. On trazi nesto da se ponovi. More dzukelo mi trazimo da vratis pare koje si ukrao od ovog naroda, a ne izbore nove. More marš.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija