• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.05.2022

15:14

VUČIĆ JE OPET BIO U PRAVU! Evro pao najniže u odnosu na američki dolar u poslednjih pet godina

Prntscreen

Politika

VUČIĆ JE OPET BIO U PRAVU! Evro pao najniže u odnosu na američki dolar u poslednjih pet godina

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je dokazao da Srbija i njen ekonomski tim vodi ispravnu ekonomsku politiku


Pod oznakom hitno agencije su javile o drastičnom padu evra. Evro je pao najniže u odnosu na američki dolar u poslednjih pet godina.

Podsetimo, predsednik Vučić je najavio ovakav razvoj događaja na svetskom tržištu novca.

On je rekao da je Srbija 24 meseca za redom bila najbrže rastuća ekonomija u Evropi, da je u prvom kvartalu imala 4,3 posto rasta, ali da sada nastupaju veliki problemi kao i svuda - uvezena inflacija.

Vučić je dodao da je novac u svetu sve skuplji, da evropska centralna banka ne podiže referentne kamatne stope, da će do kraja juna dolar biti snažniji od evra, kao i da postoji problem sa izlaskom na tržište kapitala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tomić Bane

pre 1 godinu

Bože mili, pa djaci u srednjoj školi već savladavaju logiku finansijskih tokova... Naši pametnjakovići su izbacili Marksa i Engelsa, ko pobogu sada što rade evropski "mudraci" sa Dostojevskim, Čajkovskim itd., a neznaju da svaki iole ozbiljan univerzitet u svetu ima katedru na kojoj se proučavaju Marksove teorije o višku vrednosti... U Srbiji je pamet idealno podeljena, niko se ne žali da mu fali...

Laki

pre 1 godinu

Srbija je i dala svoje poverenje Vučiću zbog apsolutne brige za što bolji život građana Srbije.

Jeca

pre 1 godinu

Srbija je ojacala ekonomski i Vucic koji jednostavno covek vizionar koju unapred razmislja i vidi.

mitar

pre 1 godinu

a kad to Vucic nije bio u pravu...uvek je u pravu, zato je i predesnik drzave....

nadja

pre 1 godinu

sve sto je do sad predesdnik Vucic rekao bio je u pravu....zato sto je najbolji , zato ga i narod voli i glasa za njega...

Ema

pre 1 godinu

Predsednik Vučić odgovorno vodi politiku naše zemlje i zna šta se dešava u svetu i kako sve funkcioniše. Uvek je bio realan.

Ljubiša

pre 1 godinu

Ma on je uvek u pravu, po vama šlihtarama.

DOCENT FPN za N1: Vučić je u pravu!
Politika

DOCENT FPN za N1: Vučić je u pravu!

Docent Fakulteta političkih nauka Milan Krstić rekao je za N1 da je predsednik Aleksandar Vučić u pravu i da je Priština zahtevom za prijem u članstvo Saveta Evrope narušila duh Vašingtonskog sporazuma

12.05.2022

14:11

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17