• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.06.2022

16:15

DOLAZAK LAVROVA U BEOGRAD UGROŽAVA POSETU NEMAČKOG KANCELARA? Vučić otkrio kada će definitivno objaviti sve detalje ovih susreta!

Tanjug

Politika

DOLAZAK LAVROVA U BEOGRAD UGROŽAVA POSETU NEMAČKOG KANCELARA? Vučić otkrio kada će definitivno objaviti sve detalje ovih susreta!

Podeli vest

Poseta ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova je planirana, ustanovljeno je kako bi trebalo da izgleda, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali ponovio je da oko te posete ima nekih "drugih problema" te da će u roku od dva dana obavestiti javnost o tome

On je tako odgovorio na novinarsko pitanje - da li izjava Marije Zaharove, da će Lavrov posetiti Srbiju 6. i 7. juna, znači da su otklonjene "peripetije" oko njegovog dolaska, budući da je sam Vučić rekao da ta poseta "nije sigurna".

Vučić je novinarima u Vranju rekao da je video u jednom od tih medija naslov koji kaže da je Zaharova negirala nešto što je on rekao, a to nije tačno.

- Još jedna u nizu laži. Naravno da su posetu planirali, ustanovili kako bi trebalo da izgleda, a ja sam govorio o drugim stvarima. Videćemo, obavestićemo vas u roku od dva dana - rekao je Vučić.

Na institiranje novinara na pitanjima o dolasku Lavrova, Vučić je odgovorio:

- Da li stvarno mislite da sam toliko glup ili nepismen, pa me potcenjuete... Znači da postoji nešto što ja znam, a vi ne znate. Zato vam kažem, strpite se, dan, dva, moguće da sve bude u redu, a moguće da ne bude. Sve je zakazano, kada je sa Selakovićem, gde sam ja na večeri, gde je poseta groblju... To je sve u redu, ali ima nekih drugih problema - rekao je Vučić.

Na pitanje da li bi to moglo da ugrozi posetu nemačkog kancelara Olafa Šolca, odgovorio je:

- Ništa ne isključujem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Beograd

pre 1 godinu

Koji ce nam Sulc priznali Kosovo i neka se nose . Rusi i Srbi braca zauvek.

Zoran

pre 1 godinu

Српски народ је домаћински народ, у Србији су сви добродошли, увек их дочекамо као пријатеље, госте. Не мешамо се у њихове ратове, свакога поштујемо али би било лепо да и они поштују нас

Mala plava

pre 1 godinu

Sto bi neko lagao za posetu,a posebno sa ruske strane strane gde imamo ogromnu podrsku i razumevanje

milan lala

pre 1 godinu

Ako ce Srpski narod da bira izmedju prijatelja i brata Lavrova , i Sholca cija je vlada ucestvovala u agresiji na Srbiju , otela KiM , radi na unistenju R. Srpske , nagoni Srbiju da im prizna i ozakoni otimanje KiM onda je izbor jasan, Biramo uvek Lavrova . Sholc neka ucenjuje nekog drugo sa dolaskom Srbiju nece moci .Oce da dodje izvoli nece da dodje nemora.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

ШТО СЕ СРБА ТИШЕ ШВАБО НЕТРЕБА НИ ДА ДОЛАЗИ.ал наш прецедбик''је велики ШВАБОФИЛ.он би и нас да да претвори у МАЛЕ ШВАБЦЕ. :(

servi fašisti

pre 1 godinu

Lavrov i Putin se posrali po srbima i po kosovu hahaahahah

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija