• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2022

12:39

LUDILO MILOJKA PANTIĆA! Bivši sportski komentator UDARIO NA PIKSIJA, VUČIĆA I SRBIJU!

Insajder/Fotoilustracija

Politika

LUDILO MILOJKA PANTIĆA! Bivši sportski komentator UDARIO NA PIKSIJA, VUČIĆA I SRBIJU!

Podeli vest

Bivši sportski komentator Milojko Pantić još jednom je udario žestoko na Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića

 

Ovoga puta Panić je u tabloidu Danas kao lični stav izneo da je Dragan Stojković Piksi novi Slaviša Kokeza - "Dragan Stojković Piksi nastavlja tamo gde je stao nekadašnji telohranitelj i kum Vučića, Slaviša Kokeza".

Panić aludira na to da je "Piksi Vučićev selektor".

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljuba

pre 1 godinu

Po meni ovo nije Milojko Pantic, vec ludi Milojko koga treba smestiti i Lazu.

gogz

pre 1 godinu

Covek je za Rivastigmin i Memantin pod HITNO....

Deki

pre 1 godinu

Nekada sam voleo ovog novinara i spikera, a onda mu se nešto desilo, šta ostade od čoveka vidi se u ovom tekstu u koji verovatno ni on sam ne veruje.

Mole

pre 1 godinu

Posle voznje u suprotnom smeru pod dejstvom alkohola mislio sam da ovaj pajac mora malo da zadrema ali avaj idiot je uvek idiot.....

Normalac

pre 1 godinu

Neće vam proći ova podmetačina, gamadi udbaška nesrećnička! Stavljanje pojma Srbija pored imena AV je jadni, prizemni i maloumni pokušaj neuspelog poistovećivanja neustavnog vladara sa našom slavnom, ponosnom i časnom državom. Gorećete u paklu ovakvih manipulacija.

cica Mrsoje

pre 1 godinu

Bas si se nalupetao Milojko. Veruj mi da ti najbolje stoji casica u ruci, pero nikako i ne zovi sebe novinarom jer ti to nisi.

milan

pre 1 godinu

o kome vipisete o alkoholicaru.mora da je osto bez para za vinjak pa da uzme od zutih.neinteresuje nas hronicni pijandura,a mozete ga malomzezati da ga pitate da dodje kod vas na duplu,ima da torci.ofjebite ludaka alkosa,samo jedan posto cita sranje od novina i takve alkose druge ljude ni on ni te novine za potpalu neinteresuju.za brisanje d.....nevalja moze se covek inficirati.samo da gori.

laki

pre 1 godinu

Jadni tvoji unučići. Ceo grad im se smeje zbog ludog dede. Treznis li se Milojko?

nikanor

pre 1 godinu

Govno od čoveka kojeg je vrbovao Goran Milić

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17